Lista za kraj svih lista: 18 stvari koje morate da uradite pre braka - Page 2 of 2 - Men`s Health

Lista za kraj svih lista: 18 stvari koje morate da uradite pre braka

SLOMLJENO SRCE

Morate da iskusite bol usled slomljenog srca, kako biste razumeli koliku bol može da oseti neko ko voli vas ako ga povredite.

KUĆNI POSLOVI

Svaki muškarac treba da bude vešt sa čekićem, kao i da ume da promeni sijalicu, zameni bojler ili popravi veš mašinu.

Pročitajte i 100 stvari koje pravi muškarci ne rade

PUTOVANJE

Putovanje singl muškaraca pruža mnogo više slobode i izbora, što ne znači da će odmor sa ženom biti dosadan, već da treba da iskoristite vreme pre braka samo za sebe i svoje pustolovine.

STRIPTIZ KLUB

Neke žene nemaju ništa protiv ako njihovi muškarci idu u striptiz klub, ali većina se samo pretvara da im je to skroz u redu. Dakle, pravac u striptiz klub, jer će vas kasnije u braku gristi savest da idete u striptiz klub ostavljajući svoju ženu kod kuće.

ŽIVITE SAMI

Samostalan život će svakom muškarcu pomoći da nauči dda ovdi računa o samom sebi i svom stanu, a vaša žena će kasnije ceniti ako znate da treba da operete sudove uveče i da prepoznate kada je pravi trenutak da očistite kupatilo.

SPORT

Koji god da je sport u pitanju, iskoristite vreme pre braka i uživajte u bavljenju sportom. Malo je teže da budete posvećeni svom timu kada ste otac i muž.

Saznajte i Ovo su veštine kojima vlada pravi muškarac

NAJNOVIJI TELEFON/TABLET

Muškarci vole svoje igračke i da troše mnogo novca na najnovije modele telefona ili tableta. Verujemo da će vaša žena želeti da na bolji način potroši novac, pa iskoristite priliku dok ste neženja.

IZLAŽENJE S DEVOJKAMA

Možda će vam se dogoditi da kasnije u braku pomislite kako ste propustili da uživate u čarima momačkog života. Ne dozvolite to i izlazite i upoznajte različite devojke pre braka ne ostavljajući kasnije ni mrvicu sumnje da ste nešto propustili.

Pročitajte i  Govor odeće

VIDEO IGRE

Ne mislimo da će vam žena braniti da igrate igrice, ali je mala verovatnoća da će joj biti skroz super da ceo vikend provedete u pidžami igrajući video igre.

Konzolu u ruke: 6 razloga da igrate video-igre!

ONLAJN UPOZNAVANJE

Ovaj tip upoznavanja i muvanja je sada mnogo popularan, pa je vreme da i vi otkrijete kako sve to izgleda.

Foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *