11 najbizarnijih seksualnih odnosa - Men`s Health

11 najbizarnijih seksualnih odnosa

TEGLA SOSA
Jednom prilikom, na plaži je uhvaćen 46-godišnji muškarac, koji je pokušavao da ostvari seksualni odnos sa teglom sosa. Policijska potera je dugo trajala, a kada su ga uhvatili, bio je delimično nag sa penisom u tegli.

KLUPA U PARKU
Policija u Hong Kongu pozvana je upomoć kada je primećen muškarac kome je penis zapeo u rupi na klupi u parku. Akcija spašavanja zaglavljenog muškarca trajala je četiri sata, a on je svoju bizarnu ideju opravdao svojom radoznalošću  da isproba seks sa klupom.

BICIKL
Nakon što je jedan Šveđanin umro posle pokušaja da ostvari seksualni odnos s osinjim gnezdom, jedan drugi genijalac je snimljen kamerom kako pokušava da ima seks s biciklom.

KAUČ
Policajac je ugledao muškarca kako trlja svoj penis između jastuka napuštenog kauča na ulici. Nakon što je priznao krivicu, ovaj 47-godišnjak je osuđen na pet meseci zatvora.

KOLICA ZA PIĆE
Tokom vožnje prema Glazgovu, vidno alkoholisan muškarac uhvaćen je kako pokušava da ima seks s kolicima za piće u vozu. Osuđen je na 100 sati društveno korisnog rada.

LAND ROVER
Sigurnosne kamere uhvatile su muškarca, koji sa spuštenim pantalonama naskače i trlja svoj penis o parkirani Land Rover. Ovaj otac troje dece dobio je zabranu izlazaka tokom vikenda u naredna 3 meseca.

STO ZA PIKNIK
Ako vam je slučajno nejasno kako je ovo fizički moguće, radilo se o stolu koji je na sredini imao rupu za suncobran. Neopreznog muškarca snimio je komšija i prijavio ga policiji.

TESTO
Jedan forumaš je anonimnost interneta iskoristio kako bi sa svima podelio jedno od svojih najboljih iskustava u životu, a to je seks s testom za picu.

VOZILO HITNE POMOĆI
Slično avanturisti s Land Roverom, muškarac je uhvaćen kako se trlja po haubi vozila hitne pomoći. Ako ga imalo opravdava, konzumirao je alkohol i marihuanu.

Pročitajte i  6 blagodeti seksa po vaše zdravlje

VRUĆI SENDVIČ
Nakon što je jedan korisnik Tvitera objavio kako će, ukoliko njegov post doživi 420 retvitova putem Vine-a objaviti svoj odnos sa vrućim sendvičem, ljudi su odmah počeli da retvituju kako bi videli tu glupost. Čovek je ispunio svoje obećanje i objavio snimak.

KORPA ZA VEŠ
Usamljena domaćica Beki na tv-u je prilikom učestvovanja u šou In The Bedroom With Dr Laura priznala kako se samozadovoljava trljanjem o korpu za veš. Na taj način samozadovoljavala se još od fakulteta, a postala je toliko zavisna da se radije trljala o korpu nego imala seks sa suprugom.

Izvor: 24sata.rs 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *