Rečima do srca: 10 stvari koje ona najviše želi da čuje - Page 2 of 2 - Men`s Health

Rečima do srca: 10 stvari koje ona najviše želi da čuje

TI

Pohvalite ženu, a njeno delo. Ukoliko kažete: “Ti me zaista uzbuđuješ”, dajete posebnu važnost svom partneru”, kaže Goldman, ali ako kažete: “Zaista sam uzbuđen”, samo se fokusirate na njeno seksualno iskustvo.

“Ona želi da zna da je upravo ona zaslužna za vaše stanje uzbuđenosti. “Recite joj koliko vas pogađaja i koliko vas uzbuđuje.

PENIS

Na listi erotičnih reči, koje uzbuđuju žene je i ova reč. Ona ima jak i muževan prizvuk, asocira na intenzivnu seksualnu energiju.

Tajna ženskog orgazma: Kako je učiniti najsrećnijom na svetu?

MAČKICA

Ako želite da budete nestašni i probudite uspavanu strast u krevetu, iskoristite ovu reč, koja asocira na njenu vaginu. “Ukoliko vaša devojka ima smisao za humor, a voli i malo prljaviji razgobvor među čaršavima, ne plašite se da koristite ovu reč”, kaže Džaija.

Korišćene ove reči može da bude stvar za koju ćete znati samo vas dvoje, a koja će vas još više ujediniti u nevaljaloj igrici.

TREBAM TE

“Želimo da znamo da ste ludi za nama”, kaže Lorejn. “Trebam te prokleto mnogo” – sačuvajte ovu rečenicu za one dane kada ste bukvalno gladni seksa, a kada ste odvojeni, jer na primer jedno od vas dvoje na poslovnom putu. Ova rečenica će učiniti da željno iščekujete viđenje i budete još uzbuđeniji.

ORGAZAM

Ovo je možda jedina reč koja ujedinjuje značenja želje, zadovoljstva, vrhunca i gubitka kontrole, pema nedavnom istraživanju u časopisu Sexualitiy&Culture. Kada joj kažete: “Želim da svršiš”, dodatno ćete je uzbuditi i dovesti do usijanja. Igrajte se sa kontrolom orgazma, pa joj recite da joj nije dopušteno da doživi orgazam.

Foto: Shutterstock

Pročitajte i  Grupni seks u Srbiji: Jesmo li za ili protiv?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *