Rečima do srca: 10 stvari koje ona najviše želi da čuje - Men`s Health

Rečima do srca: 10 stvari koje ona najviše želi da čuje

DA

Većina žena ne želi muškarca, koji će joj stalno povlađivati i govoriti: “Da”, ali vole kada muškarac zna šta one žele. “Privlače nas momci koji su sigurni i odlučni”, kaže Dien Lorejn, dejting ekspert iz Los Anđelesa. “Kada muškarac govori: “Da” ili “Apsolutno”, to ukazuje na određenu dozu sigurnosti. Ovo takođe pokazuje da ste muškarac, koji ume da uradi sve što treba da je učini srećnom, pogotovo u krevetu: “Ukoliko pusti zvuk u toku seksa, a vi kažete: “Da”, time joj dajete dozvolu da se oslobodi još više u svom zadovoljstvu.”

Saznajte i 3 stvari koje ne smete da kažete posle seksa

NJENO IME

Šaputanje ili vrištanje njenog imena u toku strastvenog zagrljaja je sasvim sigurno nešto što će je još više uzbuditi. “Žensko zadovoljstvo je narcisoidno. Ako čuje svoje ime, osetiće se posebno, neodoljivo, “kaže Džaija, seksolog i autor knjige Cuffed, Tied and Satisfied: A kinky guide to the best sex ever. Dozivanje njenog imena je siguran način da joj date do znanja da je upravo ona žena, koja je zaslužna za vrtoglavo zadovoljstvo, a ne neka imaginarna žena u vašoj glavi.

VOLIM

“Volim te nije jedini način da izgovorite reč na “V”, već to možete učiniti i jednostavnim izgovaranjem koliko volite određeni deo njenog tela. “Konotacija “voleti” i “ljubavi” je intenzivna i specijalna”, kaže Arlen Goldman, seks terapeut iz Filadelfija i autor Secrets of sexual ecstasy. “Volim kako izgledaš zvuči veoma pozitivno i strastveno.”

USKO

Postoje dva najbolja načina da iskoristite ovu reč: misleći na njenu vaginu ili diveći se njenom savršeno istoniranom telu. “U oba slučaja, učinićete da se ona oseti dobro i uzbuđeno, jer ne samo što ćete pohvaliti izgled njenog tela, već ćete joj pokazati da ona igra važnu ulogu u vašem zadovoljstvu”, kaže Džaija.

Pročitajte i  9 preduslova za dugovečan život

Dekodirajte njene reči: Šta misli kada kaže…

VLAŽNO

Premda svi mogu da vide vašu erekciju, samo vi možete da osetite njeno uzbuđenje.

“To je veoma intimna stvar i pokazuje koliko joj se zapravo dopadate i kako njeno telo reaguje na vas”, kaže Lorejn. Međutim, čak ako pričate o njenoj vlažnosti i pre nego što je zaista uzbuđena, uspeh je zagarantovan. “Kada joj kažete Tako si vlažna – njeno telo će odmah odgovoriti na to”, kaže Lorejn.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *