Da li je Emili Ratajkovski savršena žena? - Men`s Health

Da li je Emili Ratajkovski savršena žena?

Mlada manekenka nema problema sa muškarcima i tvrdi da je trenutno je zainteresovanija za šemu za jednu noć nego za vezu. Ona je sasvim iskreno pričala o svom seksualnom životu.

– Osećam se srećno što mogu da obučem ono što želim, što mogu da spavam s kim želim, da igram kako želim i da i dalje budem feministkinja – rekla je ona i dodala da voli seks bez obaveza.

– Ako želim seks bez obaveza, imaću ga. Ja nisam ona devojka koja želi da veže lisice nekome odmah nakon što prvi put spava sa njim. A neću ni plakati tokom seksa zato što je bio jako romantičan. Osim toga, u ovom trnenutku života više me zanimaju flert i neobavezan seks, nego ozbiljne veze – objasnila je Emili.

Iako je slavu stekla kao model, Emili prelazi i na glumu i pojavljuje u se uz Bena Afleka u novom filmu Iščezla.

– Sve mi je delovalo neverovatno. I moram da budem iskrena – Ben Aflek mi je bio jako privlačan na snimanju – rekla je ona o saradnji sa njim.
Emili nije sigurna u kom pravcu će da se nastavi njena karijera, jer ima toliko mogućnosti ispred sebe.

– Danas niste samo glumica ili samo model. Danas ste celokupna ličnost. Bitno je šta želite da napravite od sebe? Nadam se da ću za pet godina biti poznata na oba polja, jer tačno znam kako bih uspela da ostvarim to – rekla je Emili.

Pročitajte i  Kako da iskoristite stres?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *