Kako da je nagovorite na grublji seks? - Men`s Health

Kako da je nagovorite na grublji seks?

Postoji velika verovatnoća da je vaša devojka otvorenija za dirty, perverzne stvari više nego što mislite. Ona je verovatno radoznala da isproba vezivanje očiju i ruku ili čak igranje uloga. Najbolji način da otkrijete da li je vaša devojka zainteresovana za kinky seks jeste da porazgovarate, ali i da preduzme male korake u ovom pravcu.

Pre svega, koristite rekvizite, koje već imate umesto da ih nabavljate iz seksi šopa, jer mogu da je zastraše i proizvedu kontraefekat. Na primer, koristite svoju majicu kao povez preko očiju ili za vezivanje ruku. Ili koristite njenu majicu, koja može lako da sklizne i da se skine, ukoliko joj jačina vezivanja ili bilo šta drugo ne bude prijalo.

Pročitajte i: Šta da radite kada je ona pregruba

A ako želite da igrate uloge u toku seksa, jednostavno počnite da se ponašate kao druga osoba u krevetu. Ne morate da se pretvarate da ste policajac, da menjate akcenat i da detaljno razvijate priču, jer će vaša devojka ceniti čak i malu promenu tempa, kojim se odvija vaša seksi priča.

Najbitnije: nemojte da postanete previše grubi i nestašni pre nego što porazgovarate sa svojom devojkom.

Takođe, nikada nemojte da pokušavate grublje seksualne radnje bez jasnog i velikog zelenog svetla: gušenje, bilo šta što izaziva bol, analni seks ili uključivanje treće osobe. 

Pročitajte i  Žene otkrivaju: Ovo su najčuvanije seksi tajne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *