5 razloga zašto muškarci nikada ne bi trebalo da glume orgazam - Men`s Health

5 razloga zašto muškarci nikada ne bi trebalo da glume orgazam

Saznajte 5 razloga zašto muškarci ne bi trebalo nikada da glume svoj vrhunac.

NE BISTE VOLELI DA VAŠ PARTNER ODGLUMI ORGAZAM

Mnogi muškarci su sigurni da se njima to nikada nije dogodilo i da njihove devojke nikada nisu lažirale svoj orgazam, a većina žena je makar jednom isceniralo svoj vrhunac.

Ovakvi statistički podaci vas mogu učiniti još nesigurnijim, a sama pomisao da vaša partnerka možda glumi orgazam, zaista je poražavajuća. Ne želite da vaša devojka iscenira svoj orgazam, pa zašto biste onda vi iscenirali svoj?

SVEJEDNO ĆETE BITI UHVAĆENI

Nije problem da iscenirate orgazam teatralnim zvukovima i grimasom ekstaze, ali iscenirati ejakulaciju? To je već malo teže.

Studije pokazuju muškarci i žene podjednako mogu tačno da ocene stepen uživanja svojih partnera u toku seksa, pa postoji mogućnost da će vam devojka verovatno reći ako ne oseća da ste vi zaista dostigli vrhunac.

GLUMA NE PRESTAJE U SPAVAĆOJ SOBI

Postoji mogućnost da se vaše lažiranje ne završi samo u spavaćoj sobi. Sada možete da glumite pospanost, glad, zadovojlstvo. Laganje u krevetu može da bude samo početak laganja u ostalim aspektima vaše veze. Šta još krijete?

Pročitajte i: Žene koje glume orgazam češće varaju

NIJE VELIKA STVAR

Seks ne treba da se vrti oko orgazma. Dostizanje vrhunca ne mora nužno da indicira dobar seks, odnosno ukoliko ne doživite orgazam, ne znači da je seks bio loš.

Možete da budete intimni, voljeni i zadovolj(e)ni i bez postizanja orgazma. Ako vam se u toku seksa učini da nećete dostići vrhunac – ne brinite. Prestanite sa vođenjem ljubavi i zamolite devojku da vas zadovolji na neki drugi način. Ili možda zadovoljite vi nju. Ili jednostavno prestanite sa seksom, odgledajte film, a nastavite sa ljubavisanjem kasnije ili sutra ujutru.   

Pročitajte i  Moć (al)hemije: Šta se krije iza erekcije

NIŠTA SE NEĆE POBOLJŠATI

Ako stalno lažirate svoj orgazam, nikada nećete moći da uvidite eventualni problem i da poboljšate svoj seksualni život.

Umesto lažiranja vrhunca, popričajte sa partnerkom zašto se to dogodilo. Možda se radi o pojedinačnom slučaju, kada ste bili frustrirani ili fokusirani na nešto drugo. Ili je možda u pitanju veći problem – vašem seksualnom životu fali veća povezanost ili strasti.

Šta god da je u pitanju, najbolje je da razrešite situaciju razgovorom umesto glumom sopstvenog orgazma.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *