6 činjenica koje niste znali o seksu - Men`s Health

6 činjenica koje niste znali o seksu

AKO VAŠA DEVOJKA ZARAĐUJE VIŠE, MOGUĆE JE DA ĆETE IMATE PROBLEM SA EREKCIJOM

Što je veća zarada i problemi su veći. Dansko istraživanje u kojem je učestvovalo 200 000 parova pokazalo je da muškarci koji zarađuju manje od svojih žena češće imaju problem sa erektilnom disfunkcijom.

SEKS ZA SREĆNIJI ŽIVOT

Na listi najvećih zadovoljstava, seks se našao na prvom mestu, pokazalo je istraživanje sprovedeno na Novom Zelandu. 

KUĆNI POSLOVI SE ODRAŽAVAJU NA SEKS

Naučno je dokazano da muškarci, koji obavljaju kućne poslove,  od usisavanja, pranja sudova do brisanja prašine, ređe uživaju u seksu, u odnosu na muškarce koji ne pomažu preterano u kućnim poslovima. Eto još jednog izgovora da ostavite usisivač koji ste upravo uzeli.

ŽELITE VIŠE SEKSA? PRAVAC NA EKONOMSKI FAKULTET

Istraživanje, u okviru kojeg je učestvovalo 500 studenata sa sto različitih fakulteta, pokazalo je da najbogatiji sekusalni život imaju studenti Ekonomskog fakulteta. 

PAROVI KOJI ZAJEDNO PUTUJU IMAJU BOLJI SEKS 

Istraživanje, u kome je učestvovalo 1 100 ljudi, otkrilo je da parovi, koji barem jednom godišnje putuju zajedno imaju ispunjeniji seksualni život od onih koji to sebi ne mogu da priušte. Ne mora da bude u pitanju nikakvo luksuzno putovanje budući da 83 procenta parova smatra da je najbolji način za održavanje strasti u spavaćoj sobi odlazak na zajedničko vikend putovanje.

SEKSOM PROTIV GLAVOBOLJE

Studija sprovedena na 8000 ljudi koji pate od čestih glavobolja i 200 onih koji pate od migrena, pokazuju da seks zaista može da ublaži glavobolju. Oko 60 učesnika reklo je da ih glava nakon seksa manje boli.

Izvor: Mondo

Pročitajte i  Gospođa Mrazica Sara X vam želi Srećan Božić (VIDEO)
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *