Da li ste njen plan B? - Men`s Health

Da li ste njen plan B?

Obično se muškarci optužuju za neverstvo, ali nova istraživanja u Velikoj Britaniji, u okviru kojih je ispitano 1000 žena otkrivaju sasvim drugačije rezultate. Naime, prema konačnom ishodu ispitivanja, čak polovina žena ima rezervnog partnera, u slučaju da nešto u njihovoj trenutnoj vezi krene nizbrdo. Da li ste čuli? 50 procenta! Zauzeti momci – ovo može da se dogodi vama. Slobodni momci – da li biste mogli da budete plan B?

Naučnici su otkrili da su udate žene sklonije back-up planu nego devojke u vezama. Sigurno se pitate gde su kriju te potencijalne zamene?

Kandidati za rezervnu varijantu mogu da budu stari drugovi, bivši momci, kolege ili neko koga je vaš devojka upoznala u teretani. Istraživanje je pokazalo da je drugi odnosno muškarac iz pozadine, neko koga najverovatnije već znate, koji je spreman i čeka da preuzme glavnu ulogu.

Pročitajte i: Mitovi o prevarama

Studija ukazuje da jedna od četiri žene gaji osećanja prema svom planu B, koja mogu biti i podjednako jaka kao i prema njenom sadašnjem partneru. Čak 12 procenta žena priznaje da su njihova osećanja prema rezervnim muškarcima i jača nego prema aktuelnim polovinama. Najgore od svega predstavljaju podaci da je sedam od deset žena priznalo da su čak i trenutno u kontaktu sa svojim muškarcima iz pozadine.

Čak ni ovo nije sve. Skoro polovina ispitanih žena izjavilo je da su njihovi sadašnji partneri svesni da postoji treća strana. Jedna od šest žena ozbiljno razmatra mogućnost da razbukta strasti i otpočne romansu sa svojim planom B (koji izgleda pretenduje da postane plan A).

Muškarci, budite obazrivi i obratite pažnju na stare drugove svojih devojaka koji su se pojavili iz vedrog neba.

Pročitajte i  STORY LIČNO - Tamara Nikolić otkriva po čemu pamti prvi poljubac (VIDEO)
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *