Najseksipilnije Supermenove devojke svih vremena - Men`s Health

Najseksipilnije Supermenove devojke svih vremena

Postoji ono nešto kod ove dame u nevolji koja nije zavela samo Supermena, već i nekoliko generacija tinejdžera. Zbog toga u čast novog filma Čovek od čelika (Man of Steel) predstavljamo vam najseksipilnije glumice koje su imale tu čast da izgraju uz Supermena.

7. Teri Hečer – Pre nego što je svoje lice uništila botoksom, Teri je bila Luis Lejn koju smo svi volelei da gledamo u reprizama “Lois & Clark: The New Adventures of Superman”. Ma sigurno se sećaš kada si glumio da si bolestan, da ne bi otišao u školu.

6. Noel Neil – Sećaš se filma “Adventures of Superman”? Verovatno ne jer se nisi ni rodio 50-ih. Ipak, gospođa Nil je tih godina bila veoma seksi, iako sada izgleda kao tvoja baka, pa vam savetujemo da njene slike i ne tražite. 

5. Filis Kotes – Ona je Luis Lejn koja se pojavila u prvoj pravoj adaptaciji „Supermana“

4. Margot Kider – Kada je reč o filmovima, ova Luis Lejn je bila prva koja se pojavila na srebrnim platnima 70-ih i 80-ih godina. Možda ti je poznata i kao veoma zgodna devojka iz origalnog filma “Amityville Horror”.

3. Kejt Bosvort – Dobro, ovde počinje velika debata. Iako je Kejt veoma zgodna devojka, njeno ostvarenje Luis Lejn je bilo prilično loše.

2.  Ejmi Adams – Trenutna Luis Lejn je zgodna crvenokosa glumica zbog koje će nove generacije dečaka verovati da je nošenje gaća preko helanki skroz ok.

1.  Erika Durans – Neprikosnovena, najseksipilnija Luis Lejn koja je glumila u seriji „Smallville“. Možda se ljubitelji stripa neće složiti, ali samo je pogledajte kako izgleda.

Pročitajte i  6 signala da je vaša devojka previše ljubomorna

Celu galeriju možete pogledati ovde.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *