Neka se razgoliti - Men`s Health

Neka se razgoliti

Da bi vam se želja ispunila, ona mora da ima poverenja u vas da taj vrući dokazni materijal nećete podeliti sa prijateljima željnim golotinje ili sa bubuljičavim pubertetlijama na internetu.

POŽURI POLAKO
Činjenica je da pripadnice nežnijeg pola u većini slučajeva nisu egzibicionisti i stoga morate da je ubeđujete suptilno, a pre svega ne smete da žurite. Ako ste slučajno negde našli fotke koje vam u glavi izazivaju pravu hormonsku oluju, oprezno ih joj pokažite i pitajte je da li bi i ona pozirala tako kao gospođica na fotografiji.

RAZMISLITE O GARDEROBI
Ne pokušavajte da je nagovorite da odmah odbaci i poslednju krpicu i pokaže svaki delić svog obnaženog tela. Znajte da neke od najboljih erotskih fotografija ne otkrivaju baš sve i tako ostavljaju mašti dovoljno manevarskog prostora da se razigra. Obucite je, recimo, u svoju košulju ili u dugi, čipkasti kombinezon i neka sama odluči šta da otkrije oku kamere koja će ovekovečiti trenutak.

PROBNI KLIK
Digitalnim aparatom najlakše je snimiti probne fotografije ali i poslati ih u digitalna nebesa, odnosno izbrisati. Ili, pak, priključite video-kameru na TV prijemnik i sačekajte malo s pritiskanjem crvenog dugmeta za snimanje. Kad se vaša draga bude videla na TV ekranu, proći će je strah i potpuno će se opustiti. Možda će se od stidljive devojčice pretvoriti u raspusnicu koju do tada niste poznavali.

PRAVI ZAPLET
Snimanje videa je zanimljivije ako ne hvatate samo ”gole“ prizore već filmić ima i neki zaplet. Sada je pravo vreme da vaša draga ostvari sve svoje skrivene fantazije. Ako je oduvek maštala o tome da se preruši u francusku sobaricu, sada je trenutak da to sprovede u delo.

POBRINITE SE ZA NASTAVAK
Pripremite se na to da na kraju vaša fantazija neće biti baš onakva kako ste na samom početku zamišljali. Ma kakav bio rezultat, ostanite pozitivni. Nađite nešto što obožavate i želite više od svega i otkrijte joj svoje želje. Sada će biti još spremnija da zaroni u svet mašte i da na obostrano zadovoljstvo golica vaša osećanja.

Pročitajte i  Kako da se izborite sa hemoroidima?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *