Probudite uspavanog "tigra" - Men`s Health

Probudite uspavanog “tigra”

SNIZITE NIVO ESTROGENA
Za početak je potrebno da znate svoj indeks telesne težine.Ako se ispostavi da je indeks blizu ili preko 25, očigledno je da ste se pretovarili. Poznato je da se kod muškaraca koji su znatno teži nego što bi trebalo testosteron pretvara u estrogen što se ne preporučuje ako hoćemo zdravu erekciju. Na našu sreću, ovaj proces može da se preokrene.Dovoljno je da samo malo smanjimo telesnu težinu. Studije su pokazale da se funkcija erekcije poboljšala nakon smanjenja telesne težine za 10 odsto.

IDITE NA BOCKANJE
Ako vam se čini da ste za probleme sami krivi i da suviše razmišljate i prežvakavate, prepustite se stručnjacima za akupunkturu da vas pošteno izbockaju. Studija objavljena u jednom međunarodnom naučnom časopisu koji je isključivo posvećen istraživanju impotencije, ukazuje na to da akupunkturom mogu da se izleče psihološki indukovane erektilne disfunkcije (bez brige, sve akupunkturne tačke za lečenje ove boljke nalaze se na leđima).Kod psihogenih erektilnih disfunkcija pacijent obično ima problema sa neravnotežom između simpatičkog i parasimpatičkog nervnog sistema, a tradicionalna kineska medicina teži upravo otklanjanju te neravnoteže.Ustanovljeno je da nakon šestonedeljnog bockanja iglicama za akupunkturu dolazi do normalizacije seksualnih funkcija kod približno 64 odsto muškaraca koji se podvrgnu
ovom tradicionalnom kineskom metodu lečenja.Tim srećnicima lekovi više nisu potrebni.

Pročitajte i: S(a)vršen u krevetu

OBEZBEDITE SNAŽNIJU PODRŠKU
Jedan od najboljih metoda lečenja erektilnih disfunkcija jeste da se pretvarate da imate problema sa preuranjenom ejakulacijom i da radite vežbe za jačanje mišića karličnog dna koje su neophodne kako za sprečavanje prebrzog izliva tako i za otklanjanje erektilnih disfunkcija. Prilikom treniranja mišića karličnog dna ne treba preterivati – dovoljno je da ih svakoga dana otprilike 20 puta brzo zategnete i opustite. Blagotvoran uticaj ovog treninga je očigledan, tvrde stručnjaci. Istraživanje koje je obuhvatilo 55 impotentnih muškaraca, pokazalo je da je čak 40 odsto njih nakon šestomesečnog svakodnevnog ponavljanja opisane vežbe uspelo da povrati sve normalne seksualne funkcije. Istim mišićima zaustavlja se i curenje urina što možete i sami lako da proverite kad sledeći put budete vršili malu nuždu. Oni takođe mogu da spreče odliv krvi iz penisa prilikom erekcije i da omoguće vašem junaku da se drži uspravno sve dok gospođicu pod vama ne preplavi talas zadovoljstva, a možda i duže.

Pročitajte i  Razgovori o seksu koje niko ne želi da čuje

PROVERITE ORMARIĆ SA LEKOVIMA
Napravite spisak svih preparata koje koristite. Mnogi lekovi, naime,mogu imati neželjeno dejstvo na seksualne funkcije. Jedna od lekovitih supstanci koje mogu da izazovu probleme sa seksualnim funkcijama je i simvastitin, namenjen snižavanju nivoa holesterola u krvi. Savet: za svaki lek na tržištu obično postoji zamena. Posavetujte se sa svojim lekarom i potražite one lekove koji nemaju neželjena dejstva na seksualne funkcije.Ukoliko vam ništa od navedenog ne pomogne da pobedite gravitaciju, onda je možda ipak došlo vreme za gutanje plavih pilula koje će vam podstaći priliv krvi u penis. Prema ocenama stručnjaka, cialis je preparat koji će duže nego bilo koji drugi držati vašeg junaka na gotovs – čitavih 36 sati. Preporučujemo vam da ovu pilulu sačuvate za vikend i prepustite se utapanju u okeanu uživanja. Zaista bi bilo loše da se na važnom poslovnom sastanku pojavite sa erekcijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *