4 suptilna načina da je potpuno izludite - Men`s Health

4 suptilna načina da je potpuno izludite

Svaka žena ima svoje afinitete i veoma je bitno da brzo otkrijete šta vašu devojku mnogo uzbuđuje i kako da je dovedete do vrhunca. Poslušajte savete stručnjaka, koji će vas uputiti kako da je uzbudite i dovedete do usijanja, pre nego što je uopšte dodirnete.  

KRENITE U LOV

Muškarcima se uglavnom uzbuđuju vizuelnim stimulacijama, ali kod žena nije tako jednostavno. „Žene se više uzbuđuju ukoliko nešto lepo čuju ili osete.“, kaže seks ekspert dr Patt Britton.

Priđite joj i polako usne naslonite na njeno uho i recite joj kako predivno izgleda ili (ako želite da budete direktniji) kako ne možete da prestanete da mislite na nju, nagu. „Pazite da ne budete previše banalni.“, savetuje dr Tami Nelson, autor knjige Getting The Sex You Want.To možete kasnije, a za sada budite što romantičniji – koristite mirne, niske tonove pre nego šapat, budući da je istraživanje sa Harvard Univerziteta pokazalo da žene muškarce sa dubokim glasom percipiraju kao veoma atraktivne, zdrave i dominatne.

ZAČINITE STVARI

Odavno je poznato da različite namirnice mogu da budu pravi afrodizijaci i da povećaju libido.

Idealnim afrodizijakom se na primer smatra kari, koji se pretežno nalazi u indijskoj hrani. Prema rečima dr Pema Špura, autora knjige Steamy Sex, stimulansima se takođe smatraju i čili, beli i crni luk, koji će oboma poboljšati cirkulacijukaže.  Istraživanje Univerziteta Guelph u Kanadi naučno dokazuje i da šafran, koji se nalazi u različitim varijantama indijske kuhinje,povećava seksualnu želju.  

POKAŽITE JOJ SVOJE OŽILJKE

Sve žene vole loše momke, zar ne? Ok, ne baš sve, ali većina ima sklonost ka muškarcima koji su preživeli neke teške situacije u svom životu. Istraživanje, koje je objavljeno u časopisu Personality and Individual Differences, otkrilo je da su ženama privlačniji muškarcima koji imaju poneki ožiljak na licu. Ne preporučujemo vam da se namerno posečete ili ogrebete, ali ukoliko već imate neki ožiljak, nemojte da ga sakrivate. „Ispričajte joj priču koja stoji iza tog ožiljka i posmatrajte kako joj se zenice šire od uzbuđenja.“, savetuje Špur.

Pročitajte i  Pročitajte njen govor tela

OZNOJITE SE

Potvrđeno je da trčanje osim što poboljšava cirkulaciju i kompletan kardiovaskularni sistem, poboljšava i vaš seksualni performans. Međutim, pre nego što nakon treninga krenete na tuširanje, poljubite je u obraz i povećaćete šanse za najbolju neprospavanu noć. Studija, koja je objavljena u The Journal of Neuroscience, pokazala je da miris antrostadienona, supstance koja se nalazi u muškom znoju, poboljšava raspoloženje devojke i neverovatno povećava njeno seksualno uzbuđenje.     

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *