Postanite bolji u krevetu - Men`s Health

Postanite bolji u krevetu

PROGOVORITE I POSTAVLJAJTE PITANJA
Žalosno je što se mnogi muškarci i žene srame da otvoreno razgovaraju o seksu. Potrebno je sa partnerkom da razgovarate o tome šta volite i šta vas uzbuđuje. Niko nikome ne čita misli. Mnogi pogrešno protumače neke signale kad je seks u pitanju, a ako nema komunikacije teško da ćete imati kvalitetan seksualni život. Progovorite o onome što volite i postavljajte partnerki pitanja kako biste saznali što ona voli.

ČINITE DRUGIMA ONO ŠTO BISTE VOLELI DA DRUGI ČINE VAMA
Može se reći i: ‘Ne čini drugima ono što ne želiš da oni tebi čine’. Uzajamnost i međusobno poštovanje ključ je za izgradnju sigurnog i ugodnog prostora u kojem možete uživati u seksu. Niko ne bi trebalo da očekuje seksualne usluge kao što su oralni seks ako i sam to nije u stanju da pruži. Teško je razumeti složenost ljudskog tela ili pružiti zadovoljstvo bez spremnosti za obostrano istraživanje.

Pročitajte i: Oralni seks vodič: Šta žene zaista žele

SEKS NIJE JEDINI PUT DO NJENOG UŽITKA
Poznato je da je muškarcima lakše postići orgazam nego ženama. Većina muškaraca ne može izdržati dugo u seksu, ali ne biste trebali da računate na to da je seks jedini put do njenog užitka. Ako ne možete izdržati dovoljno dugo u seksu, a partnerka još nije došla do orgazma, milujte, ljubite, ližite… Koristite neke druge tehnike da biste još priuštili vrhunac. Pet minuta nekim ženama jednostavno nije dovoljno.

AKO NIJE VLAŽNA, NIJE SPREMN
I ženska tela poput muških imaju prirodne reakcije na uzbuđenje. Ako pokušavate penetrirati u ženu koja ‘tamo dole’ nije dovoljno vlažna, teško da ćete i ona i vi uživati. Seks bi trebalo da se dogodi kad su oba tela spremna. Osim toga, i lubrikant može dobro da dođe.

Pročitajte i  Tajne koje nam nikad neće otkriti: Evo šta radimo pogrešno tokom seksa

NE ZAMARAJTE SE VELIČINOM, FOKUSIRAJTE SE NA TEHNIKU
Bez obzira na veličinu penisa, svaki muškarac bi trebalo da se fokusira na tehniku. Kao što je s penisima, tako je i s vaginama, nisu sve iste veličine. Dakle, puno je važnije kako koristite penis nego koliko je velik.

KLITORIS FUNKICONIŠE NA MISTERIOZNE NAČINE
Klitoris je vrlo osetljiv, sadrži najmanje 8.000 nervnih završetaka. Nije poželjna gruba stimulacija, snažan pritisak niti brzina. Bilo da koristite prste ili jezik, pratite partnerkin govor tela. I ne zaboravite na razgovor i pitanja. Možete joj ponuditi da se samozadovoljava, da sama stimulira klitoris prstima dok vi gledate. Ona sigurno bolje zna kako se to radi i što joj odgovara, neka vas nauči.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *