5 znakova da je ona dobra u krevetu - Men`s Health

5 znakova da je ona dobra u krevetu

Naučnici kažu da je moguće pomoću pojedinih znakova, ali da oni ne mogu sa sigurnošću da budu signal da li je neka devojka dobra u krevetu ili ne, kao i da li ćete se poklopiti u ljubavnoj akciji.

ZNA ŠTA HOĆE
Devojka, koja na vaše pitanje šta biste mogli da naručite u restoranu, umesto odgovora: „Ne znam. Šta ti misliš?“ jasno i precizno kaže šta želi da jede, najverovatnije je puna samopouzdanja, što je jedan od bitnih preduslova za dobar seks. Devojka koja zna šta hoće, čak i kada su banalne stvari poput odabira hrane u pitanju, zadovoljna je sobom, svojim telom i postoji velika verovatnoća da će biti dobra ljubavnica. Sa druge strane, ne smete da zaboravite da su ljudski ukusi i želje u krevetu različiti kao i odabir hrane, pa se nemojte previše oslanjati na ove signale.

POSMATRAJTE JE DOK JEDE
Obratite pažnju na koji način devojka jede svoju hranu. Da li uživa? Da li jede polako ili brzo grabi svaki sledeći zalogaj? Ukoliko jede sporo, najverovatnije voli da vodi ljubav polako i senzualno, a ako strastveno uživa u hrani, postoji mogućnost da je strastvena i pasionirana ljubavnica.

Pročitajte i: Dekodirajte njene reči: Šta misli kada kaže…

IZBOR SLADOLEDA
Možda ćete otkriti savršenu ljubavnicu pomoću njenog omiljenog sladoleda.  Prema nekim istraživanjima, oni koje vole sladoled sa ukusom kafe (najčešće su dramatični, zavodnici i kokete) najbolje se poklapaju se ljubiteljima sladoleda od jagode. A obožavateljkama sladoleda od vanile, koje su veoma ekspresivne u svojim emocijama, najbolje odgovaraju snažni i jaki momci.

DOBRO SE LJUBI
„Način na koji se ljubite govori mnogo i o načinu na koji vodite ljubav.“, kaže seks ekspert Ava Cadell. „Ljubljenje nazivam facijalnim vođenjem ljubavi. Nisu u pitanju samo usne, radi se o govoru čitavog tela. Ukoliko vas dodiruje tokom poljupca i pripija svoje telo uz vaše, najverovatnije će vam seksualni odnos biti super.“, nastavlja Cadell.

Pročitajte i  Pobedite prevremenu ejakulaciju

Pročitajte i: Spremni za akciju

SUPER ĐUSKA
Naravno da ne mora da znači da su devojke koje nemaju ritma i ne umeju da plešu lenje u spavaćoj sobi. Međutim, radi se o energiji. Devojka koja voli i pritom ume lepo da đuska predstavlja energičnu i lepo raspoloženu osoba što upućuje na društveno aktivnu i samopouzdanu osobu, što je jedan od bitnih, ali ne i presudnih pokazatelja kakav će vam seks izgledati.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *