Šta možete da naučite o seksu od devojaka koje vole devojke? - Men`s Health

Šta možete da naučite o seksu od devojaka koje vole devojke?

Prema novoj studiji, koja je objavljen u časopisu Journal of Sexual Medicine,lezbejke češće doživljavaju orgazam nego heteroseksualne žene.  Obratite pažnju na sledeće četiri stvari i poboljšajte svoj seksualni život.

USPORITE
Žene se stalno žale da muškarci preskaču predigru i prelaze odmah na glavno jelo. „Muškarci žure, prirodno, zato što je njihova psihologija drugačije od ženske.“, kaže Ejpril Masini, ekspert za veze na sajtu AskApril.com. „Kada su muškarci uzbuđeni, oni se fokusiraju i idu pravo ka cilju. Sa druge strane, žene sporije putuju ka svom krajnjem zadovoljstvu.“, dodaje ona.

SPOZNAJTE NJENO TELO
Naučnici sumnjaju da pravi razlog zašto parovi homoseksualnog opredeljenja češće doživljavaju orgazam leži u činjenici da se one osećaju prijatnije i kao da su na svom terenu.

Provedite malo vremena istražujući njeno telo, bilo iz empirijski ili u razgovoru sa partnerkom, tako da oboje možete da naučite i spoznate šta zaista želite u krevetu.

Pročitajte i: Povećajte seksualni nagon na neobične načine

OSTAVITE EGO PO STRANI
„Čak i kada pokušava da je zadovolji, muškarac to čini zato što on želi da se oseća dobro, kao da izvršava zadatak time što joj pruža orgazam.“, kaže terapeut za veze dr Trejsi Tomas.

Tomas, koji je često radio sa gej parovima, ističe da oni svoj ego postavljaju po strani. „“Umesto da se postavljate kao da izvršavate neki zadatak, postavite se kao da se na taj način povezujete sa svojom lepšom polovinom.“, savetuje Tomas.

„Umesto što pružanje zadovoljstva čini da se osećate dobro zbog samog sebe, pokušajte da mentalno zamenite ovaj osećaj sa zadovoljstvom koje joj pružate samo zbog nje.“

Pročitajte i: 4 načina da upropastite predigru

TO JE VIŠE OD SEKSA
Iako muškarci mogu stalno da dostignu orgazam tokom seksa, žene ne mogu.

Pročitajte i  4 neprijatelja vrelog seksa

„Seksualni odnos ne vodi uvek do orgazma devojke, zato što moraju da se poklope fizički i psihički razlozi.“, kaže psihijatar Karol Liberman. „Devojka mora da se oseća sigurno, željeno i poželjno, pre nego što prestane da kontroliše situaciju, opusti se i prepusti zadovoljstvu, koje vodi do orgazma.“, dodaje Liberman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *