4 stvari koje ne bi trebalo da menjate zbog devojke - Men`s Health

4 stvari koje ne bi trebalo da menjate zbog devojke

Kompromis je osnova svake uspešne veze, ali sledećih 5 stvari nikada ne treba da se menjaju zbog ljubavi.

PRIJATELJI         
„Ne treba da vas iznenađuje ukoliko se vašoj devojci ne dopadaju vaše prijatelji sa fakulteta, ali to ne znači da treba da prestanete da se družite sa njima.“, objašnjava ekspert za veze Stephan Labossiere. „Njoj verovatno više smeta ono što radite dok ste sa prijateljima nego što joj smetaju vaši drugovi – što znači da postoje načini da rešite taj problem bez odstranjivanja prijatelja iz vašeg života.“, kaže Labossiere.

Objasnite devojci da nećete prestati da izlazite i družite se sa priateljima, ali da možete da smanjite i prestanete da radite stvari koje je izluđuju.

Pročitajte i: 6 zabranjenih rečenica u vezi

PORODICA
„Glavni razlog za raskid može biti činjenica da vašoj devojci smeta vaša bliskost i povezanost sa vašom porodicom.“, kaže ekspert za veze i autor Dating for Life, Craig S. Wilson. Zapitajte se da li je vaša veza prava i iskrena, ukoliko je vaša devojka ljubomorna i smatra da treba da se takmiči sa vašom porodicom za vašu pažnju. Ovo takođe može biti znak da ona ne poštuje dovoljno članove vaše porodice.

VAŠI SNOVI I INTERESOVANJA
Stavljajući vaše želje, snove i interesovanja po strani zbog vaše veze, može da dovede do ozlojeđenosti i nezadovoljstva. Sledite vaše snove. „Recite vašoj lepšoj polovini da vam je bitno njeno mišljenje, ali da ćete uvek pratiti vašu strast prema nečemu.“, savetuje Teri Orbuch, ekspert za veze.

„Ponavljajte joj da vaši snovi ne predstavljaju opasnost, da neće negativno uticati i povrediti vašu devojku ili vašu vezu.“, kaže Orbuch.

Pročitajte i  Samopouzdanje pomaže vašoj erekciji

Pročitajte i: Osvežite svoju vezu!

VAŠA UVERENJA
„Kada dođe do manjih problema, neslaganja u mišljenju i rasprava o bitnim uverenjima, ne brinite se, jer to u stvari može dodatno da ojača vašu vezu.“, kaže Wilson. Uživajte u debati, ali držite se čvrsto vaših ubeđenja i mišljenja i ne dozvolite devojci da ih poljulja. „Ukoliko su vaša uverenja toliko jaka, ona određuju vašu ličnost i ono što vas same definiše, pa je logično da ćete tražiti nekoga ko deli vašu ideologiju“, kaže Wilson.  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *