3 najbolje lokacije za seks na brzaka - Men`s Health

3 najbolje lokacije za seks na brzaka

Jedino rešenje je seks na brzinu koji možete da obavite i tamo gde se trenutno nalazite. Ako ste i malo diskretni, seks na brzinu može biti mnogo uzbudljiviji nego što ste zamišljali. Postoje mnoga usputna mesta koja možete iskoristiti kako bi razbili monotoniju, rasplamsali vezu ili se samo jednostavno dobro zabavili sa svojom boljom polovinom. U nastavku teksta vam donosimo 3 najbolja mesta za jedan seks “na brzaka”.

Pročitajte i: 5 saveta za seks na brzaka

LIFT
Na našoj listi, liftovi se nalaze među najboljim mestima za brzi seks. Probajte da zaustavite lift na nekom od spratova, ali ako ne želite biti uhvaćeni, pazite da se pri tome ne upali alarm (jedino ako vas to ne uzbuđuje). Kad ste sve pripremili, stisnite svoju devojku uz zid lifta i zabava može da počene. Nakon što ste završili sa igrom, pustite lift da se nastavi sa kretanjem, ali bitno je da izađite na jednom od spratova pre željene destinacije.

BIOSKOP
Bioskopske dvorane idealna su mesta za brzi seks, mračne su, teško da će vas neko čuti, a u njima uvek postoje mesta koja kao da su stvorena za takve aktivnosti. Ako ste se zatekli u situaciji da je dvorana poluprazna, najbolje je da se smestite u najmračniji kutak i počnete sa igrom. Kod kupovine karti probajte da izabrete “ljubavno mesto” kod kojeg vam neće smetati nasloni za ruke, tako da ćete imati više prostora i za složenije egzibicije. Bioskopske dvorane najbolje su ako vam vaša djevojka, žena ili ljubavnica želi pružiti oralni seks, ali ako se u dvorani nalazi malo ljudi, možete preći i na složenije igrice.

Pročitajte i  POTREBE, ŽELJE, NAVIKE... Šta oba pola žele u krevetu?

STEPENIŠTE
Stepeništa nisu baš idealna mesta za seks aktivnosti, ali ako ste već toliko zaigrani da vam je to jedino mesto do kojeg stignete, ne brinite, sasvim će dobro poslužiti. Pronađite mračni kutak iz kojeg ćete čuti ako vam iko dolazi u susret, opustite se i krenite. Problem je što su stepeništa obično dosta tiha, pa ni vi ne smete biti previše glasni. Ako ste već izabrali stepenište, proverite i da li postoje kakve podrumske prostorije, jer one mogu biti još jedno mesto povoljno za brzi seks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *