Lepotica u kadi - Men`s Health

Lepotica u kadi

Da li vam je poznata prečica do ženske odanosti? Iznenađenja? Utoliko bolje po vas, ako znate da pokucate na njen instinkt brige i pažnje prema bližnjem i povedete ga neočekivanim putevima koji prijaju oboma. Topiće se u vašem naručju ako joj se posvetite prirodno a uglađeno, jer to znači da ćete da je mazite i razmazite. Suština je u tome da uradite nešto za šta je potrebno razmišljanje i trud, i sve to za nju.Ako  pomisli da hoćete samo da je strpate u krevet, vaši će planovi propasti. Proučite ovih nekoliko seksi iznenađenja kako da se ona oseća kao kraljica, pa ćete i vi biti kraljevski nagrađen.

POČISTITE
Upalite nekoliko sveća i napunite kadu vrućom vodom pred sam njen dolazak kući. Nema nežnijeg načina da je razmazite od kupke u kadi. Samo, nemojte da zaboravite na afrodizijake! Vodu oplemenite eteričnim uljima – na primer kombinacijom banane i vanile. Pratite je do kupatila i pomozite joj da se skine. To bi trebalo da bude dovoljno da u njoj podstakne ”grešne“ misli u vezi s kupanjem, dok mirisi mogu da doprinesu bržoj vaginalnoj cirkulaciji krvi i kod vaše izabranice povećaju seksualni nagon.

Pročitajte i: 5 najgorih mesta za seks

GRICNITE
Umesto uobičajene večere s ”halo picom“ i televizorom, pozovite je na piknik u spavaću sobu. Ne sme nedostajati ni prekrivač rastrt po podu ili na krevetu. Otvorite bocu vina (belo ili penušavo prave manje
opasne fleke od crnog) i poslužite nekoliko jednostavnih jela koja možete jesti prstima. Na primer kanapee, zalogajčiće s kačkavaljem i grožđem… Spremljena večera pravi je melem za žensko srce jer to znači jednu stvar manje s kojom bi trebalo da se uhvati u koštac kada se vrati kući. Osim toga, blizina kreveta večeru čini jedinstvenom i seksi.

Pročitajte i  10 načina da je smuvate u klubu

PRIPREMITE JOJ KREVET
Malo je reči koje su za ženu uzbudljivije od ”kvalitetan materijal“. Obratite pažnju na boje u njenoj spavaćoj sobi i izaberite posteljinu koja se uz njih dobro slaže. Ne zaboravite na kvalitet i prirodan materijal. Prekrijte krevet novom posteljinom. Verujte nam, posle toga ćete više vremena provoditi u njemu.

IGRAJTE SE OBLAČENJA
Pre večernjeg izlaska koji ste planirali zamenite uloge i vi joj odaberite haljinu u kojoj mnogo želite da je vidite (kasnije, naravno, bez nje). Kažite joj da ne možete da zaboravite kako je divno izgledala prošli put kad je nosila tu haljinu/bluzu/ kostim (dodatne poene dobijate ako se setite i kada je to bilo). Tako joj dajete na znanje da vam nije svejedno kako je obučena i da pamtite kada je posebno privlačna. Večina muškaraca je na tom polju slaba, zato ste u prilici da se dodatno istaknete.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *