Pet „vrućih” prvih sastanaka - Men`s Health

Pet „vrućih” prvih sastanaka

Opšte je poznato da mnogo toga zavisi baš od prvog dejta, pa nas i dalje čudi zbog čega većina muškaraca uporno bira sva ona dosadna, izvikana mesta – pretrpane restorane, mračne bioskopske sale, glasne klubove… Vi možete bolje od toga. Zato, ako se nadate drugom sastanku, a kasnije možda i vezi, braku, roditeljstvu, zlatnoj svadbi – morate biti nešto originalniji.

Evo kako: slušajte žene. Mi smo se potrudili tako što smo posetili nekoliko foruma na kojima one raspravljaju o najboljim prvim sastancima koje su doživele. Pokušali smo da shvatimo šta je to što se dopada najvećem broju devojaka. A onda smo pitali stručnjake kako te ideje da sprovedete što bolje u delo. I, evo šta smo saznali:

Pešačenje od 15 minuta – ni manje, ni više

Zajednička fizička aktivnost u prirodi čini da vaš krvotok, ali i razgovor bude živahan. Plus, jednostavna činjenica da hoda pored vas, može joj pomoći da se bolje poveže sa vama, tvrdi istraživanje objavljeno u časopisu Social Cognition.

BUDITE ROMANTIČNI

Idealan aktivan izlet podrazumeva i dug, opušten ručak. Spakujte sitne, ukusne zalogaje, flašu dobrog vina i jedno ćebe. Ona će više uživati u prvom poljupcu ako je ne bude žuljala kopriva ili nepokošena trava.

Planinarenje

Ne morate ići daleko van grada da biste uživali u ovoj aktivnosti na prvom sastanku. Ako ste iz Beograda, jednostavno zakažite termin na Adi Ciganliji. Planinarenje podiže adrenalin i stvara osećanje koje je slično seksualnom uzbuđenju. Kada se izmorite, odvedite je na brz ručak, gde ćete pojesti po pljeskavicu, popiti piće, i smisliti šta ćete sledeće da radite.

DRŽITE KONCE U SVOJIM RUKAMA

Unapred rezervišite i platite termin na željenoj lokaciji, savetuje ekspert za veze iz Los Anđelesa, DeAna Lorejn. Žene vole muškarce koji umeju da planiraju.

Pročitajte i  Srećan Dan švalera

Budite zajedno od rane zore

Jutarnja vožnje biciklom do nekog bajkovitog mesta u okolini vašeg grada može da bude dobra vežba za zajednička buđenja koja vas čekaju u budućnosti. „Ova aktivnost daće vam intiman osećaj, baš kao da ste proveli noć zajedno”, kaže Lorejn.

ČUVAJTE JOJ LEĐA

Imaćete bolji pregled situacije ako je pustite da vozi ispred vas. Plus, ona tako može da odredi ritam. Zaista vam se dopada? Onda joj kupite neku sitnicu, poput jednostavne narukvice, tako da joj ostane uspomena na vaš prvi sastanak, savet je psihologa i seks terapeuta Brendi Engler. „Ovako ćete biti i seksi, i fini”.

Jedite na ulici, pijte u bašti

Sigurni smo da je vaš grad pun zanimljivih fast fudova koji nisu previše skupi. Tako ćete sačuvati novac za kvalitetnije piće u nekoj poznatoj gradskoj bašti. A sam sastanak koji ima dve faze je interesantniji ženama, tvrdi dr Timoti Loving, jedan od osnivača sajta ScienceofRelationships.com. To je sigurno bolje od sedenja i buljenja jedno u drugo preko stola.

PODELITE OBROK

Istraživanje sprovedeno na Univerzitetu Klemson otkrilo je da jednostavan čin dodavanja hrane nekome može da podigne nivo intimnosti.

Pokažite joj svoju smešnu stranu

Brzo, koji je glavni grad Kazahstana? Ne znate? Bolje smislite nešto smešno da se izvadite. Igra znanja ili asocijacija sa vašim ili njenim prijateljima može biti veoma stimulativna za budući par. Razgovor će ići lakše, piće će ići brže a imaćete i zajednički cilj – da pobedite drugu ekipu.

BUDITE KREATIVNI

Predložite smešno i zabavno ime za vaš tim, poput „Seksi majstora” ili „Nemate šanse, luzeri!” Dobro je da imate takmičarskog duha, ali nemojte vaditi svoj smartfon kako biste varali, kaže Loving. Tako ona može pomisliti da ste varalica i u drugim životnim sferama.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *