6 zabranjenih rečenica u vezi - Men`s Health

6 zabranjenih rečenica u vezi

Otkrijte 6 stvari koje nikako ne možete da izgovorite dok ste u vezi

„Koliko ih je bilo pre mene?“
Kao što ni devojka ne treba vas da pita, tako ni vi ne treba da zapitkujete koliko je muškaraca imala u prošlosti, jer prosto ne želite da znate. Nije bitno da li je imala mnogo ili premalo momaka. Odgovor na ovo pitanje će jedino promeniti način na koji osećate nešto prema devojci. Ukoliko je broj muškaraca sa kojima je bila prevelik, mislićete da je neozbiljna ili čak promiskuitetna, a ako je broj premali, pitaćete se da li nešto nije u redu sa njom.

Ukoliko vas baš interesuju brojke, izbegnite pitanja sa seksualnom konotacijom i upitajte je koliko je dugih veza imala u životu? Tako ćete saznati koliko je predana i sposobna da se obaveže nekome, a broj veza može okvirno da nagovesti koliko je iamla seksualnmih partnera.

„Da li želiš da idemo kod mene?“
Na prvom ste dejtu, provodite se fenomenalno i zabavno, međutim sve uprskate ovakvim pitanjem? Naravno da ne želite da se izlazak završi i da želite da krenete zajedno do vašeg stana, ali ovakva rečenica upućuje da se seks očekuje i podrazumeva.

Reci joj: „Jednostavno ne želim još da se veče završi.“ Ova fraza će upaliti iz dva razloga: ovo nije pitanje, pa i ako je odgovor Ne, ona neće morati da vas odbije. Drugi razlog je što ovakva konstatacija pruža šansu devojci da da sugestiju. Možda će reći „Hajmo kod tebe“ ili će čak predložiti da idete kod nje. U svakom slučaju, izbor je njen i ne treba da vršite bilo kakav pritisak.

„Trebalo bi da upoznaš moju porodicu.“
Susret sa porodicom je preveliki problem kod žena. Upoznavanje porodice je veliki korak za devojke, jer im daje do znanja da ih muškarac ozbiljno shvata i da njihova veza prelazi na viši nivo. Međutim, muškarci ne posmatraju upozanvanje porodice ovako dramatično, što može da izazove dosta neprijatnosti ili čak pauzu ili raskid veze.

Pročitajte i  Šta raditi kada nestane motivacija?

Umesto ove transparentne rečenice, pitaj je otvoreno da li bi volela da upozna tvoju porodicu.

„Izgledaš očajno u toj odevnoj kombinaciji.“
Muškarci se stalno šale na račun devojaka, jer im je smešno koliko žene provode ispred garderobera i ogledala birajući pravu kombinaciju. Izbor cipela, haljine, koje moraju da se slažu sa bojom kose i lakom za nokte, a čak i najbolje pripreme ne garantuju da će devojka biti zadovoljna rezultatom, a ako se još i vi pojavite sa ovom surovom konstatacijom, bacićete je u potpuno očaj.

Budite malo blaži, pa joj recite: „Jednostavno mi se ne dopada taj autfit.“

Ako vam se ne dopada kako izgleda u određenoj haljini, recite joj da vam se ne dopada njen materijal. Naučite da lepo upakujete svoje primedbe na račun njenog izbora garderobe i sprečićete mnogobrojne svađe.

„Jesi li se malo ugojila?“
Ovako nešto reći devojci potpuno je neprihvatljivo. Ionako devojke stalno brinu i nikada nisu zadovoljne svojim fizičkim izgledom, tako da ukoliko je dobila koji kilogram, sigurno je i sama svesna toga. Poslednja stvar koja joj je potrebna je da je njen dečko podseti da se ubucila.

Pokušajte sa blažom varijantom: „Hajmo da budemo malo aktivni danas. Potpuno sam ispao iz forme.“

Pročitajte i: Dekodirajte njene reči: Šta misli kada kaže…

„Moja bivša je radila ovo u krevetu. Je l’ možeš  i ti ovo da uradiš?“
Prosto ne smete da svojoj sadašnjoj partnerki kažete kako je vaša bivša radila određene stvari u toku seksa, koje su vas još više uzbuđivale i da očekujete da će ona želeti da radi to isto. Ništa ne ubija libido kao poređenje sa bivšom devojkom.

Umesto ove, u potpunosti glupe rečenice, predložite joj da isprobate neke nove stvari u krevetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *