"Podgrejte" svoj seks sa kockicama leda - Men`s Health

“Podgrejte” svoj seks sa kockicama leda

„Stimulisanje nervnih završetaka tokom predigre gradi iščekivanje i uzbuđenje i još više intenzivira zadovoljstvo“, kaže Talija Vagner, ekspert za veze iz Los Anđelesa.

Sve što vam treba je nekoliko kocki leda:

ZADIRKUJTE JE
Uzmite nekoliko kocki leda iz zamrzivača i stavite ih u činiju pored kreveta. Onda jednom po jednom kockicom polako prelazite preko kože vaše partnerke. Kada počne da oseća hladnoću, završeci njenih nerava će se uzbuditi gradeći postepeno zadovoljstvo. Ukoliko želiteda je potpuno izludite, izbegavajte njene erogene zone, sve do poslednjeg minuta. Kako postepeno postižete stanje potpunog zadovoljstva, njeno telo će početi da se zagreva, a njene osetljive, erogene zone će postati još senzitivnije kada ih eventualno dodirnete  kockicama leda.

Budite oprezni i nemojte ništa zaleđeno držati direktno u predelu genitalija.

IGRAJTE SE SA TEMPERATUROM
Kada telo vaše devojke počne da se zagreva, zapravo dolazi do opuštanja mišića, a kada krene da se hladi, dolazi do grčenja mišića. Igrajte se sa temperaturom njenog tela, jer ćete na taj način izgraditi seksualnu tenziju, pa će samim tim i krajnji vrhunac biti snažniji.

Maksimalno zagrejte temperaturu tela vaše devojke i potom, iznenada pređite kockicom leda preko njenih bradavica. Šok hladnoće će poslati impuls duž njene kičme, a ona će se još više uzbuditi.

ZAČINITE ORALNI SEKS LEDOM
Staviti kocku leda u usta i sisajte je pre nego što se spustite dole i počnete oralno da zadovoljavate vašu devojku. Ona će istovremeno osetiti toplinu vaših usta i hladnoću leda, što će je učiniti i opreznom (od hladnoće) i opuštenom (od topline).

Pročitajte i: Oralni seks odličan za zdravlje žena

„Led takođe može da produži odnos i prolongira orgazam, tako što će povećati stanje seksualnog uzbuđenja“, kaže Vagner.

Pročitajte i  Da li vaš onlajn profil ostavlja pogrešan utisak
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *