4 razloga zašto ste još uvek single - Men`s Health

4 razloga zašto ste još uvek single

Proveri, možda radiš baš  neke od ovih dosadnih navika:

PREVIŠE PRIČAŠ
Izašao si sa prelepom devojkom i želiš da je impresioniraš, pa joj prepričavaš svoju životnu priču, opisuješ svoj predivni posao i dogodovštine sa društvom?

Bez obzira koliko su duhovite i sjajne tvoje priče, ova taktika će najverovatnije izazvati kontraefekat, jer će devojke misliti da si opsednut sobom i da te ne interesuje previše ona i njena ličnost.

„Moje klijentkinje se najviše žale da muškarci previše pričaju na prvom dejtu“, kaže Kristi Hartman, naučnica i autor Changing Your Game: A Man’s Guide to Success with Women.          

Umesto što želiš da je potpuno impresioniraš, ohrabri je da ona priča o sebi. Žene vole kada joj postavljate pitanja, jer tako osećaju da vas interesuje njeno razmišljanje i ona sama.

Interesuj se za njen posao, društvo, kućnog ljubimca, hobije, jer ćeš je tako najbolje upoznati.

FOLDER  „BIVŠE DEVOJKE“
Možda smatraš da je bitno da joj kažeš zašto se okončala tvoja poslednja veza ili misliš da ćeš joj udeliti kompliment tako što ćeš je uporediti sa svojom bivšom devojkom i reći joj: „Uh, moja bivša je imala grozan muzički ukus . Tako mi je drago što nisi fan One direction.“ Velika greška!

Opet izazivaš kontraefekat, jer pričom o bivšoj joj samo pokazuješ da ti je bivša i dalje bitna osoba, a devojka će pomisliti da treba da se takmiči sa duhovima iz prošlosti.

Izbegavaj da pričaj o svojim prošlim vezama, a ako te nova devojka nešto pita, odgovori joj kratko i sažeto, jer veruj – ona ne želi detalje. Nećeš pogrešiti ni ako joj jednostavno kažeš da prosto niste funkcionisali i da ste zato prekinuli vezu.

Pročitajte i  Kako da znate da li ste izabrali pravu?

Pročitajte i: 5 neverovatno lakih načina da smuvate prelepu devojku

ISMEVAŠ NJEN UKUS
Ukusima definitivno ne treba raspravljati, ali ako želiš da ponovo izađete, sasvim sigurno ne treba da pričaš kako je njena omiljena serija, najgora i prilično glupa.

„Ukoliko kritikuješ nešto što se njoj dopada, u stvari kritikuješ nju“, kaže Hartman.

Sasvim je u redu  da ljubazno kažeš da nisi preveliki fan nečega što joj se dopada, ali sačekaj pre nego što je bolje upoznaš i izgradite dublji odnos, da možeš da se našališ, a da ona to ne protumači pogrešno.

Pročitajte i: Znakovi koji pokazuju da si loš na prvom sastanku

LIČNE PROBLEME JOJ ODAJEŠ PREVIŠE RANO
Svako od nas ima probleme – možda komplikovan odnos sa roditeljima ili teško detinjistvo…Možda smatraš da je ok da pokažeš sve karte, a možda želiš da se oseti prijatno i da odmah ostvarite povezanost, ali ipak je previše rano da na prvom sastanku sazna tvoje tajne iz prošlosti.

„Kada se tek upoznajete, vaša veza nije sposobna da podrži i izdrži ovakve stvari“, kaže Hartman. „Ukoliko joj kažeš svoje najmračnije i najdublje probleme previše rano, preplašićeš je i pomisliće:“Ovaj momak ima probleme.“, nastavlja Hartman.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *