Povećajte seksualni nagon na neobične načine - Men`s Health

Povećajte seksualni nagon na neobične načine

Istraživanja o aktivnostima koje će pojačati seksualnu želju pojavljuje se stalno i donose nove informacije koje biste možda trebalo da isprobate.

TELEVIZOR U SPAVAĆOJ SOBI
Nedavna studija zaključila je da parovi koji u spavaćoj sobi imaju televizor imaju duplo bolji seks od onih koji ga nemaju! Istraživanje takođe dodaje informaciju da zasluge idu i “bezobraznim” filmovima. Naime, 37 odsto partnera priznaje to malo “grešno zadovoljstvo”, a 29 odsto ispitanika kaže da do odnosa dođe usred gledanja dosadne serije.

POVIŠICA
Jedno istraživanje objavljeno u časopisu International Journal of Manpower, u kojemu je učestvovalo oko 6000 ispitanika, bavila se pitanjem koliko se puta nedeljno stanovnici Grčke “imaju odnose”. U istraživanje su uključili i podatke o tome koliko ispitanici zarađuju. Prema rezultatima se može zaključiti da ispitanici koji zarađuju minimalno oko 5 odsto više od ostatalih ispitanika, u seksulane odnose se upuštaju i do 4 puta češće. čini se da je istina da briga oko plačanja računa ubija seksualnu želju…

Pročitajte i: Otkrivamo mitove o afrodizijacima

ADRENALINSKI ZAVISNICI
Većeras izostavite odlazak u kino ili većeru kod prijatelja, planirajte s partnerom neku od aktivnosti koju još niste isprobali, nešto uzbudljivo! Studija objavljena u časopisu Archives of Sexual Behavior zaključuje da spomenute aktivnosti jačaju rad živčanog sustava i srca na način koji imitira seksualno uzbuđenje.

Pročitajte i  Muškarci, ovih 8 stvari morate da znate o ženama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *