Saveti za seks na jednu noć - Men`s Health

Saveti za seks na jednu noć

BUDITE ISKRENI
Pre nego što se upustite u avanturu zvanu ‘seks na jednu noć’, morate biti na čisto sami sa sobom. Očekivanja za dalju vezu sa devojkom za seksi veče mogu vam biti relativno niski, što ne znači da bi trebalo da se ponašate kao bezosećajni robot celo veče. Seks može značiti puno, ali i ne mora. Pobrinite se da ste oboje na istoj ‘talasnoj dužini’ i da imate slične namere kako biste izbegli katastrofu sledećeg jutra.

KORISTITE JEZIK
… tako da izgovorite sve što želite i trebate. Deo zabave seksa na jednu noć uključuje i to da napravite nešto što ne radite često. Ako ste načisto sa time da se radi o aferi samo na jednu noć, onda ste slobodniji da radite što god poželite. No, svakako ne zaboravite i potrebe svoje partnerke i budite otvoreni isprobajte nove stvari.

Pročitajte i: Tri činjenice o seksu na jednu noć

BUDITE PRISTOJNI
Nije kao da ste na čaju sa kraljicom Velike Britanije, ali setite se pravila: Radite drugima ono što želite da se radi vašem penisu. Budite obazrivi prema partnerki, ne samo u seksu, nego u trenucima pre, ali i nakon seksa. Ako je kasno, dopustite im da spavaju u vašem krevetu. Izbegavajte teške teme, a uutro ponudite čaj ili kafu, što je uvek lep završetak izlaska. Ako niste premamurni da se zahvalite, učinite upravo to.

ODLAZAK
Kad smo već kod jutarnje kafe, nikako nemojte otići bez pozdrava, jer ne želite da se ona oseća iskorišćeno ili kako ne bi pomislila da je bila loša u krevetu. Iako vam ta noć možda nije promenila život, ako odete bez pozdrava, učinićete od cele situacije veću dramu nego što to jeste.

Pročitajte i  Maksvelov globalni trening vodič

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *