7 poza za analni seks - Men`s Health

7 poza za analni seks

IZ ZADNJEG DVORIŠTA
Postoje dve verzije ove poze koje su devojke pronalaze prilično ugodnom. U obe verzije devojka legne na stomak te ispod karlice postavi jastuk, ili jednostavno podigne guzu lagano u vazduh. Verzija u kojoj devojka raširi noge, dok su vaše skupljene, nudi lakšu i dublju penetraciju, dok verzija u kojoj je devojka skupljenih nogu, a vi raširenih, devojkama nudi jači nadražaj G tačke (iako je penetracija analna). Za vreme penetracije devojka takođe lakše može da dodiruje klitoris i tako pojača sebi užitak.

DOGGY STYLE
Dobri stari doggy je odlična poza i za analni seks, a prednost joj je što je većina devojaka obožava. Kako je poza dobro poznata ne treba, nadamo se, spominjati kako je izvesti, samo ćemo spomenuti da je u verziji za analni seks potrebno da se djevojka malo niže spusti nego inače kako bi vam olakšala penetraciju. Bolji ugao penetracije za nezin užitak dobićete i ako ona spusti glavu i ramena što bliže krevetu (ili tlu, zavisno od toga gde se nalazite).

BULDOG
Ova verzija doggyja nudi još jači užitak za muškarce, dok je određeni deo devojaka ne preferira zbog izostanka gledanja u oči svog partnera (baš kao i kod doggyja). Razlika u odnosu na doggy je što su noge devojke (koja se spusti na sve četiri) skupljenje dok muškarac ne kleči na koljenima, već čuči iza devojke. Ova poza je dosta „bezobraznija“ od doggyja pa upravo to može dodatno da podigne atmosferu.

PLES U KRILU
Poza, koja je dobila ime po striptizetama i njihovom plesanju za privatne mušterije, je idealna poza za devojke koje su početnice u analnom seksu. Kako je ovo poza u kojoj ona „sedi“ na partneru, moći će da kontrolišu dubinu i brzinu penetracije. Sedni na krevet ili bilo koju podlogu (prednost ove poze je i što se može raditi bilo gde), raširenih nogu, a vaša partnerica treba sesti na vaš penis. U ovoj pozi je ona ta koja treba sve da radi…

Pročitajte i  Vibrator koji pomaže vašoj devojci, a vama ne smeta

BISERNI ULAZ
Poza koju tako često možete videti u porno filmovima je poza koja devojkama može pružiti veliki užitak, pogotovo zato jer je, zbog prisnih dodira tela, smatraju izuzetno intimnom. Legnite na leđa, a vaša partnerka neka legne leđima na vas. Ova poza nudi odličan ugao penetracije za vaše parnterke pa će te joj, iako penetrirate analno, istovremeno nadraživati i G tačku. Verovatno će vam trebati vremena da se uigrate ali je vredno vežbanja i uigravanja!

DUBOKI UDAR
Kao što se može i zaključiti, ova poza nikako nije za početnike (pogotovo početnice) u analnom seksu. Penetracija u ovom položaju je prilično duboka, stoga ovu pozu praktikujte samo ukoliko ste prilično opušteni kada je analni seks u pitanju kada vam ova poza može doneti veliki užitak. Devojke legne na leđa tako da je guzom na rubu kreveta. Vi kleknete uz rub kreveta, a partnerka vam noge stavlja na vaša ramena. Ovim potezom vam omogućuje laganu penetraciju stoga pazite da pri penetriranju ne upotrebite preveliku silu jer bi joj nagla i duboka penetracija mogla izazvati neugodu, pa je čak i ozlediti.

KAUBOJKA
Nakon jedne poze koja nije za početnike, završimo tekst sa pravom početničkom pozom – kaubojkom. Poza u kojoj je ona na vrhu daje potpunu kontrolu vašoj partnerki, tako da će ona biti ta koja će moći odrediti tempo i dubinu penetracije. Legnite na leđa, nakon čega vas vaša parnerka “zajahati“. Noge savijte u kolenima kako bi joj dali oslonac za leđa, a možete koristiti i varijaciju poze – obrnuta kaubojka, u kojoj vam je ona okrenuta leđima. Ova poza će vam, zbog pogleda na penetraciju, omogućiti dodatan užitak.

Izvor: Kult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *