Kako da izgradite poverenje u svojoj vezi? - Men`s Health

Kako da izgradite poverenje u svojoj vezi?

Kao što smo već rekli jako je važno da imate poverenja u svoju devojku, ali poverenje nije nešto što tek tako dolazi, a poverenje se mora i održavati. A da bi ga dobili i održavali biće potreban i angažman sa vaše strane.

KOMUNICIRAJTE
Već smo vam više puta pokušali da objasnimo koliko je međusobna komunikacija važna. Bez komunikacije nema ni veze. Komunicirajte što više i bukvalno o svemu, jer ako ona smatra da vam nešto ne može reći znači da nema poverenja u vas. Dobra komunikacije je stoga kamen temeljac za međusobno poverenje.

BUDITE HLADNE GLAVE
Koliko puta ste se susreli sa lažnim optužbama, samo zato što se neki scenario koji nema veze sa istinom stvorio u nečijoj glavi? Ljubomora najčešće dovodi do nemogućnosti razdvajanja činjenica od fikcije, ali i stvaranja svakakvih glupih scenaria u vašoj/njenoj glavi. Stoga, u vezu ulazite hladne glave i bez predrasuda. Koliko god da ste već imali neugodna iskustva sa devojkama i prevarama, zapamtite da nisu svi isti.

Pročitajte i: Pravila varanja

BUDITE AKTIVNI
Vrlo je jednostavno – morate biti aktivni u životu vaše lepše polovine, kao i ona u vašem. To ne znači da bi trebalo da joj nadgledate svaki pokret (kao ni ona vaš) već joj samo stavite do znanja da ste tu za nju, da vam je stalo do onoga što ona radi, i da se na vas može osloniti. Ako oseti da vas njen život nimalo ne zanima, kako možete očekivati da će vam verovati?

GREŠKE SE DOGAĐAJU
Ko u životu nije napravio grešku? Naravno da takav ne postoji, i ne govori se uzalud – ko radi taj i greši. Stoga, ukoliko neko od vas napravi grešku potrudite se da je rešite, jer zadnje što želite jeste da vam to ostane kamen spoticanja u budućnosti. I niko ujedno ne voli ljude koji samo broje tuđe greške, tako da ni slučajno nemojte biti jedan od njih.

Pročitajte i  Priča koja spasava seksualni život
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *