Izbegavajte ova 4 tipa žena - Men`s Health

Izbegavajte ova 4 tipa žena

U protivnom, ukoliko vam unište život, nemojte da kažete da vas nismo upozorili…

ŽENA KOJA JE TEK IZAŠLA IZ VEZE
Devojka, kojoj je srce slomljeno, pokušaće da prevaziđe svoj bol na bilo koji način, a može se desiti da je poprilično anksiozna: Neprijatno joj je da bude sama i očajno će želeti da ima nekoga pored sebe ko će je oraspoložiti, objašnjava Dona Barnes, ekspert za veze.

To znači da će srećno uskočiti u novu vezu sa oduševljenjem i privlačnošću, što lako može da bude mamac za tebe, koji će te kasnije samo povrediti. Ona zapravo nije spremna za novu emotivnu vezu, a veoma je moguće da će probleme iz svoje poslednje veze da projektuje na vaš odnos, što svakako neće izaći na dobro.

ŽENA KOJA MRZI SVOJ POSAO
„Postoji mnogo žena koje svoje karijere ne shvataju ozbiljno, zato što ne vole da rade ili prosto samo traže nekoga da ih podrži.“, kaže terapeut za veze Rejčel Susman. Odluči da li je ona u potrazi za muškarcem iz pogrešnih razloga, npr. zbog tvog bankovnog računa, tako što ćeš popričati sa njom o njenoj karijeri.

Pročitajte i: Zašto su danas devojke ljute?

Ukoliko ti se učini da govori sa strašću o svom poslu ili brzo i efikasno pokušava da pronađe drugi posao, zato što trenutni mrzi – to je dobar znak.  Ali ako kaže da jednostavno ne voli da radi, to znači da možda traži zlato, na vašoj kartici. I dok većina momaka voli da izlazi sa ženama, koje očekuju da budete galantni, treba da znate da će većina biti krajnje nezahvalna zbog vaše velikodušnosti, što može biti pogubno za veze.

Pročitajte i  4 poze koje bi svaki muškarac trebalo da proba

ŽENA KOJA ZA SVE KRIVI DRUGE
Ako se svaka priča u kojoj se nešto loše dogodilo, završava rečenicom da to uopšte, ali uopšte nije bila njena krivica, obrati pažnju: „Ona nije u mogućnosti da prihvati sopstvenu odgovornost, pa se pripremi da nikada ništa neće biti njena krivica i da nikada neće imati potrebu ni želju  da promeni svoje navike i ponašanje.“, kaže Barnes. Ovakva devojka je najverovatnije beskompromisna.

Na nesreću, većina ljudi se stalno žali zato što ne znaju o čemu da pričaju, ali ako se svaka priča na prvom sastanku završava ismevanjem i okrivljavanjem drugih, slobodno prekinite odnos sa dotičnom ženom. 

ŽENA KOJOJ JE TELEFON NAJBOLJI PRIJATELJ
Ona ne koristi telefon samo da se dopisuje sa prijateljima, već najverovatnije, dok je sa tobom u gradu, odgovara i na poslovne mejlove, što je prilično loše.

„Poenta dejta je interakcija sa drugom osobom. Ukoliko neko ne može da ostavi svoj posao ni petkom uveče, onda je najverovatnije da će ovo biti jedan od potencijalnih problema u vašoj vezi.“, objašnjava Barnes.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *