Egzotične poze koje će ona obožavati - Men`s Health

Egzotične poze koje će ona obožavati

OGLEDALCE, OGLEDALCE
Postavite usko i dugo ogledalo ispod vas dok ste u doggy pozi. Na taj način ćete joj pružiti neverovatan pogled na vašu penetraciju što će joj samo pojačati orgazam, savetuje Dr. Sonjia u knjizi Sex in South Beach.

LETEĆE PODUPIRANJE
Ova vrsta obrnute kaubojke će njoj pružiti odličan osećaj, a vama fenomenalan pogled. Vi ležite na podu, ona vas zajaše leđima okrenutim vašem licu te se glavom naginje skroz do vaših stopala. Vaša partnerka će moći da kontroliše brzinu i dubinu, a vi ćete imati izvrstan pogled na njenu guzu.

DO UŠIJU
Ova poza, koju savetuje Lisa Sweet, autorka knjige “365 Sex Thrills: Positions, Tricks and Techniques for an Erotic Year” je teža za izvođenje pa ćete biti u prednosti ukoliko i vi i partnerka posećujete teretanu. Neka ona stane u doggy pozu, a vi joj podignite noge u vis tako da joj budu na višoj visini od glave. S’ obzirom da će krv teći prema glavi njeni orgazmi će biti dosta snažniji.

DIJAMANT
Vaša partnerka treba da legne stomakom na krevet ili pod, da raširi noge u kolenima, a stopala spoji tako da joj noge naprave oblik dijamanta. Ova poza vam omogućuje duboku penetraciju, te da joj na taj način pod posebnim uglom stimulišete njenu g-tačku. Ako joj još istovremeno prstom stimulišete i klitoris dovešćete je do izuzetno snažnog orgazma. Poza je idealna i za analni seks.

Pročitajte i: Da li je analni seks siguran?

360° ČUČANJ
Lezite na krevet, a neka vaša partnerka čučne iznad vas i okrene lice prema vama. Istog trenutka kada vrh vašeg penisa uđe u njenu vaginu, ona ga treba stisnuti svojim vaginalnim mišićima. Nakon toga treba da napravi plitiki, još jedan plitki, i nakon toga duboki čučanj  stiščući vaš penis svojim mišićima. Nakon toga se treba okrenuti za 90 stepeni u drugu stranu, ponavljajući plitki, plitki, duboki čučanj, nastavljajući nakon toga okretanje. Ova poza je izluđujuća za partnerke, ali i za muškarce pa velika većina doživi orgazam i pre nego završi celi krug!

Pročitajte i  Koliko traje prosečan seks u Srbiji?

POLETANJE
Ovo je poza koju često viđate u filmovima, kada su partneri toliko zagrejani da nemaju vremena ni da skinu odeću, pa ni da legnu na krevet. Dakle, vi ste na nogama, ona nogama i rukama uhvaćena oko vas. Ova poza zahteva vašu snagu, a ako je potrebno naslonite je uz zid. Poletanje je odlična poza za praktikovanje po celom stanu.

GOVEDO
Ova poza ne baš lepog imena je poza u kojoj nećete osetiti intimnost već svu sirovost seksa. Partnerka leže na leđa, izdiže guzu i širi noge koje podiže sve dok joj kolena nisu do glave. Kako bi održala pozu pomaže se rukama. Muškarac nakon toga penetrira, dok mu se pruža ne samo fenomenalan pogled, nego i mogućnost da se istovremeno igra njenim grudima. Za to vreme partneka uživa u „sirovosti seksa“ i snažnom stimulisanju g-tačke što će je brzo dovesti do ludila.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *