Dobar ljubavnik ne pravi ovakve greške - Men`s Health

Dobar ljubavnik ne pravi ovakve greške

Tužno je kad za lepe stvari treba tako malo, a čovek ne želi da se potrudi. To je čest slučaj sa muškarcima u krevetu. Opravdanja jednostavno ne postoje. U redu, umor, posao, bolest i slična objašnjenja često su opravdana, ali ne uvek. Seks je umetnost u kojoj ne sme biti rutine.

DA LI SI ZA SEKS?
Nema ništa privlačno u takvom pitanju upućenom ženi koja vam je zgodna. Dobar ljubavnik ne pravi takve greške, već bez direktnog pitanja zna da dobije šta želi. Nešto potpuno jednostavno, poput dubokog i nežnog pogleda ili dodira njenog kolena, biće efikasniji način da i vi dobijete ono što želite.

RUKA TAKO, NOGA TAKO
Svaka vatra se ugasi ukoliko je ne raspirujemo. Razlog zbog kojeg su stvari na početku veze bile tako uzbudljive i vruće je to što niste znali šta da očekujete. Ukoliko želite da održate vatru među vama, pobrinite se da povremeno uvedete neki novitet u vaš krevet. Seks ne sme da bude po rasporedu i planu – budite maštoviti i inovativni.

MEHANIČKI SEKS
Većina žena se slaže da je mehanički seks bez osećanja dosadan. Svaka žena zaslužuje trud i poštovanje i u krevetu. To ne znači da vam svaki seks mora biti nešto što će vam pomutiti razum, ali se potrudite barem jednom nedeljno da priuštite sebi i njoj nešto posebno. Budite ljubavnik njenih snova.

Pročitajte i: 5 saveta za seks na brzaka

ROMANTIKA NIJE ZA MENE
Ako želite da vaša partnerka bude zadovoljna s vama, jednostavni romantični gestovi biće dovoljni da vam se preda u celosti. Pošaljite joj ljubavni sms u kojem ćete napisati nešto lepo, nežno, a ujedno i strastveno. Pripremite joj romantičnu večeru uz sveće – zvuči smešno, ali to stvarno ima efekta.

Pročitajte i  Postanite bog seksa

SVAKI DAN NA ISTOM KAUČU
Ako je vaša partnerka zapamtila svaki ugao vaše sobe i svaki zvuk federa, vreme je da malo promenite lokaciju. Priuštite joj vruće trenutke pod tušem, u autu, na terasi, u šumi… Mogućnosti su beskonačne…

ZAVET ĆUTANJA
Preterano ponavljanje istih fraza i reči postaje dosadno. Nakon nekog vremena, oboje možete da postanete ćutljivi i da jednostavno ne znate o čemu biste razgovarali. Pravi izbor reči kod žena može imati dobar efekat. S partnerkom delite svoja osećanja ma kakvi oni bili – žene vole da razgovaraju. Iskrenih komplimenata nikad dosta!

NISAM TIP ZA NOVITETE
Prepustite se svojim najdubljim željama i iz misli pređite na dela. Ako želite da obnovite i pojačate seksualnu privlačnost prepustite se novim položajima, delite svoje fantazije, menjajte uloge, začinite svoj seksualni život. Neka vas ne plaše noviteti u kojima ćete oboje uživati. Ne opterećujte se previše, većina žena ionako nema prevelika očekivanja, sve što traže od vas je malo truda i pažnje. Nemojte ih razočarati!

Izvor: stil.kurir-info.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *