Ostvarite njene seksualne fantazije - Men`s Health

Ostvarite njene seksualne fantazije

U slučaju da do sada niste saznali koje letnje knjige su omiljene kod devojaka,  dajemo vam brzi pregled: Trilogija „50 nijansi“. Da, postoje tri knjige o strastvenoj ljubavnoj aferi između nevine devojke Anastasije Stil i misterioznog Kristijana Greja koji je , kako se ispostavilo, veoma bogat, neverovatno dobrog izgleda, ali i odličan u BDSM-u (sadomazo seksu).
Začudeni? Međutim postoji nešto što Grej može da učini za tebe: Ukoliko tvoja partnerka voli da čita o ropstvu i dominaciji, možda će ti pružiti šansu da to ostvarite i u krevetu. E to je deo u kojem se pojavljuješ ti.
Ne moraš da pročitaš trilogiju „50 nijansi“, mi smo to uradili za tebe. Takođe, konsultovali smo eksperte za seks o tome koje grube pokrete žene najviše vole.  Tvoja mislija treba da bude da izbaciš svakog misterijoznog muškarca iz njene mašte i ti budeš taj koji će joj ostvariti želje.
Reci glasno ono što želiš
Devojke jednostavno vole bezobrazan razgovor. „Jedna od stvari koje devojke vole kod Greja jesta kako je direktan kada se dođe do toga šta on želi“, kaže doktorka Gotfrajd i dodaje: „On priča o tome šta ga pali, a devojke su gotovo očajnički gladne za takvim uzbuđenjem“. Evo jednog primera sa strane 114:
„Pokaži mi kako se zadovoljavaš“
Šta? Mrštim se.
„Nemoj biti stidljiva, Ana, pokaži mi“, prošaputao je.
Odmahnula sam glavom. „Ne znam na šta misliš.“ Glas mi je potpuno promukao. Jedva sam ga prepoznala, bio je protkan željom.
„Kako dovodiš sebe do vrhunca? Želim to da vidim.“
„Svakako nije lako glasno reći ono što te pali i sve ono što prolazi kroz tvoju glavu. Ali žene žele da znaju šta ti želiš u krevetu – to je ono što ih pali“, kaže doktorka Gotfrajd.

Redefiniši predigru
Nije to neka nauka: Predigra je ključna. Međutim ukoliko želiš da se njena stopala uvijaju zbog zadovoljstva, vreme je da promeniš rutinu. „Muškarci ne shvataju kako je predigra bitna za žene. Predigra ne treba da se sastoji samo od desetominutnog ljubljenja i igranja sa njenim grudima“. Ono što treba da uradiš jeste da uključiš strast i pre nego uđete u sobu. Stavi joj do znanja da razmišljaš o njenom telu, čak i ukoliko je ne možeš imati u svakom trenutnu. Evo primera iz scene sa strane 78:
Iskoračio je ka meni i pribio me uz zid lifta. I pre nego što sam postala svesna šta se dešava, podigao mi je ruke iznad glave i svojim kukovima me zalepio za zid lifta… Svojom drugom rukom uhvatio je moju kosu i povukao ju je na dole, tako podižući moje lice i njegove usne bile su na mojim… Moj jezik se sudario sa njegovim i pridružio mu se u laganom erotičnom plesu… Stavlja svoju ruku na moju bradu ne bi li je držao na mestu… Njegovi kukovi su me pritiskali. Osetila sam njegovu erekciju na stomaku.
Zastaćemo ovde . Naravno ne savetujemo te da odmah spopadneš predivnu devojku u liftu (sem ukoliko neopisivo želiš da se upoznaš sa policijom). Međutim ukoliko želiš da te napali i pre nego što dođete do spavaće sobe, moraš je primamiti i zavoditi mnogo pre kreveta. „Jednostavan pokret:  Pozovi je dok ste još na poslu i reci joj kako ne možeš  dočekati da je zadovoljiš večeras“, kaže doktorka Gotfrajd.

Pročitajte i  Hrana za samopouzdanje: Ovo jedite pre sastanka

Prevaziđite dosadan seks
Misionarska poza može biti dobra, može biti romantična, ali ona nikada ne bi smela da postane standardna samo zbog udobnosti. Šta treba da bude tvoj potez: Izađi iz čaure i prevaziđi uobičajenosti. „Žene smatraju đa su Grejevo znanje i đominantnost u krevetu veoma seksi“, kaže đoktorka Gotfrajđ. Naravno, možđa nisi spreman đa pretvoriš svoju spavaću sobu u „crvenu sobu bola“ (o đa, na strani 98), ali postoje suptilne stvari koje možeš pokušati đa urađiš, a đa izađeš iz zone uobičajenog komfora.
„Najčešće to obuhvata veoma jednostavan razgovor“, objašnjava doktorka Gotfrajd. Ukoliko poželite da pokušate nešto sa lisicama ili drugim seksi igračkama, pričajte o tome dok ležite zajedno. „Samopouzdanje je najbolji prijatelj muškarca, i može biti pravi okidač“, doktorka Gotfrajd. Zato ukoliko otvoreno i iskreno kažeš šta želiš, moguće je da će ona to mnogo lakše prihvatiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *