Dekodirajte njene reči: Šta misli kada kaže... - Men`s Health

Dekodirajte njene reči: Šta misli kada kaže…

Kaže: Neću imati seks sa tobom

Misli:  Želim da idemo kod tebe kući, ali ne želim da pomisliš da sam laka devojka   

Kada odvedeš devojku kući nakon dejta ili radi kratkotrajne zabave, može se desiti da kaže kako ne želi da imate seks. Devojke često kažu da ne žele seks iz straha da ih muškarac ne smatra lakom devojkom  ili zato što žele da budu sigurne da su muškarci  ok ukoliko do seksa stvarno ne dodje.

Ukoliko produbljuješ diskusiju sa njom o ovome, samo ćeš potvrditi njeno razmišljanje da se ljutiš ili da je stvarno smatraš promiskuitetnom devojkom.

Zato – ili ne odgovaraj ili promeni temu. Ne znači ne, ali ne mora da znači da se devojka neće predomisliti kada stignete u stan, a ti se potrudiš da se oseća bezbedno, prijatno i privlačno.

Kaže: Naravno da izlazimo sledećeg petka. Čujemo se da potvrdimo još jednom

Misli:  Ok, rezervisao si sledeći petak za mene. Kada se taj petak približi, odlučiću da li stvarno želim da se vidimo. U međuvremenu, razmatraću i druge planove.

Skriveno značenje njenih reči zvuči grubo, ali je uglavnom tačno, pogotovo ukoliko je devojka mlađa. 

Naravno da ne treba da praviš planove (pogotovo ne za prvi ili drugi sastanak) dan ili dva unapred, ali ako prvi dejt isplaniraš za nedelju ili deset dana, devojci će to biti čudno, a sa tim osećajem, postoji veliki rizik da te ispali.

Pročitajte i: Dekodirajte njene uzdahe

Kaže: Volela bih da je moj dečko sličan tebi

Misli: Imam dečka koji me ponekad frustrira. Onda dolazim kod tebe da mi pružiš emotivnu podršku. Volim što si uvek tu za mene i u tim trenutcima, volela bih da se moj dečko ponaša malo kao ti. Ali postoji razlog zašto sam sa njim i nisam sa tobom, i da je on sladak kao ti, verovatno bih ga ostavila.

Pročitajte i  Test izdržljivosti

Ako zaista želi da bude sa tobom ili da ostavi dečka, daće ti bezbrvoj ovakvih nagoveštaja. Generalno, devojke žele muškarca koji im predstavlja izazov. To ih sa vremena na vreme frustrira, ali većina devojaka će radije biti sa dečkom,  sa kojim im je emotivna veza prepuna uspona i padova, nego sa momkom koji uradi sve što ona želi ili kaže.

Pročitajte i: Kada devojke pričaju

Kaže: Da li misliš da je slatka?

Misli: Želim da mi kažeš da sam privlačna. Spominjem drugu devojku – neku koja verovatno uopšte ne izgleda kao ja i verovatno devojku, koja ima osobine na koje sam prosto ljubomorna – u nadi da ćeš reći kako sam ja ta koja je atraktivna i privlačna.

Iako zna da si zaljubljen u nju, tvoja devojka stalno želi da joj daješ do znanja kako misliš da je seksi i zgodna. Kada ti postavi pitanje o nekoj drugoj, takođe privlačnoj devojci, najbolje je da budeš realan i iskren, ali da se fokusiraš na svoju devojku.

 „Da, atraktivna je. Ali ne toliko da želim da budem sa njom, već više kao neki lep komad nameštaja. Ali ono što njoj i ostalim devojkama nedostaje, to je ono što ti poseduješ – ne samo što si prelepa, već zračiš neverovatnom energijom, koja te čini vrtoglavno atraktivnom.“,  jedan je od mogućih, dobitnih odgovara.

    

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *