10 najčešćih pitanja o seksu i devojkama - Men`s Health

10 najčešćih pitanja o seksu i devojkama

ZAŠTO ONA NE MOŽE DA DOŽIVI ORGAZAM?
Ako tvoja devojka ne može da dostigne vrhunac tokom seksa – ne brini, 80 posto žena ne može da doživi orgazam odnosno jedna od tri devojke ima problem sa dostizanjem vrhunca. Postoji nekoliko potencijalnih razloga za ovaj problem – možda je pod stresom ili je anksiozna; možda nema dovoljno samopouzdanja ili još uvek nije upoznala svoje telo u potpunosti.

Ali, jednom kada bude spoznala sve svoje erogene zone i šta joj najviše prija u toku odnosa, moći će da te vodi i da ti pokaže šta je najviše loži.Pokušajte sa stimulisanjem klitorisa za vreme odnosa ili se pomozite vibratorom u toku seksa.

KAKO DA RASPLAMSAMO STRAST SA POČETKA VEZE?
U novoj vezi, svaki trenutak je seksi i uzbudljiv zato što istražujemo novu, dosad neistraženu teritoriju. Kako se veza razvija, stvari postaju pomalo rutinske, a tako je i sa seksualnim životom – na početku je neverovatan, misteriozan i spontan, istražujete jedno drugo u svakom pogledu, a kasnije su parovi sklonu rutini.
Da biste izbegli upadanje u kolotečinu, planirajte izlaske i nove aktivnosti, kako biste  održali vezu svežom, interesantnom i seksi.

Ma koliko da zvuči neprivlačno, izdvojite vreme za vođenje ljubavi sa vašim partnerom i isprobavanja novih stvari. Napravite listu stvari koje želite zajedno da isprobate i da ispunjavajte zadatke sa liste jednom nedeljno ili mesečno. Budi avanturista, opušten i podeli seksualne fantazije sa svojom devojkom, a potom ih sprovedite u delo.

KAKO DA NAGOVORIM DEVOJKU DA ČEŠĆE IMAMO SEKS?
Nikada je nećeš nagovoriti na učestaliji seks ukoliko odnos posmatraš kao jednosmernu ulicu. Moraš da prilagodiš seks njenim potrebama, umesto da se stalno fokusiraš isključivo na svoje zadovoljstvo.

Istina je da se libidi partnera često ne poklapaju, ali to ne znači da tvoja devojka ne voli seks koliko i ti, samo joj je potrebno više da se oraspoloži za ponovnu akciju. Predigra počinje odmah nakon poslednjeg orgazma, pa se baci na posao: loži je, šalji joj seksi poruke, reci joj kako je dobro izgledala sinoć kada ste se videli ili joj predloži nešto novo na sledećem dejtu. A možete i da pričate o predigri ili da se ljubite dugo i strastveno.

KAKO DA JOJ DAM PODSTREK DA BUDE SLOBODNIJA U KREVETU?
Otpočnite otvorenu diskusiju o stvarijma koje biste voleli da isprobate u vašoj spavaćoj sobi. Ohrabrite svoju devojku da zapiše na papiru šta je privlači, a u međuvremenu i vi uradite to isto. Zatim zamenite papiriće i čitajte ih zajedno u krevetu. Ili… pokušajte da gledate porniće zajedno– to može da bude zanimljiv način za dobijanje inspiracije i zagrevanje partnerke za isprobavanje nekih novih stvari.

Ako je tvoja devojka više u „vanila“ raspoliženju, moraš da budeš pažljiv i strpljiv. Ako voli misionarsku pozu, predloži joj za početak novu pozu, npr. da ona bude gore. Svakim malim korakom, možeš da je ohrabriš i daš joj podstrek da se oslobodi i pomeri svoje granice, ali je neophodno da joj pružiš povratnu reakciju kako bi znala da te sve to veoma privlači.

Pročitajte i: Seks bez kontrole
 
ŠTA NIJE U REDU SA MNOM – PONEKAD BRZO DOŽIVIM ORGAZAM?
Prevremena ejakulacija je najveći problem sa kojim se suočavaju današnji muškarci. Većina je ovo iskusilo najmanje pet puta u životu, a za neke je ovo svakodnevna pojava. Prevremena ejakulacija se dovodi u vezu sa brojnim faktorima uključujući anksioznost ili probleme psihološke prirode. Dobra stvar je što možeš da poboljšaš svoju sposobnost da kontrolišeš erekciju. Postani kralj u krevetu tako što ćeš raditi Kegelove vežbe izdržljivosti pubičnih mišića, koje mogu da ti pomognu da izdržiš duže tokom odnosa. Redukovanje anksionosti je takođe jedno od rešenja, pa razmisli da kreneš na jogu ili meditaciju.

Fleshlight takođe može da bude sjajan test izdržljivosti u koji ćeš uključiti metod kreni-stani tokom masturbacije što će ti  pomoći da lakše kontrolišeš svoju ejakulaciju.

KAKO DA NAGOVORIM DEVOJKU DA IMAMO ANALNI SEKS?
Analni seks je pomalo tabu tema, a kada je jednom proživljen kao loše iskustvo, analni seks može da postane prava noćna mora. Bilo da je tvoja devojka imala loše iskustvo ili poznaje nekog ako je imao dramatično iskustvo, većina žena se plaši da ima analni seks. Zato moraš da se potrudiš da od toga napraviš najprijatnije moguće iskustvo.
Pre svega joj otvoreno priznaj koliko te loži ideja o analnom seksu, ali bez bilo kakvog vršenja pritiska. Ukoliko je forisiraš, rizikuješ da se ona potpuno zatvori bez bilo kakvog mogućeg premišljanja.

Pročitajte i  Čak 24 načina da je večeras uzbudite više nego ikad ranije!

Ukoliko dođe do analnog seksa, predigra je (kao i uvek) ključ opuštanja. Započni nežnim trljanjem analne regije ili je istovremeno oralno zadovoljavaj. Pokušaj jezikom da stimulišeš osetljive nervne završetke. Ukoliko se oseća prijatno u ovim početnim koracima, nastavite dalje ubacivanjem vrha prsta, a potom i sa analnim seksom.

KAKO DA BUDEM BOLJI U ORALNOM SEKSU?
Najbolji način da budeš dobar u oralnom seksu jeste da naučiš da ga voliš ili da se pretvaraš da ga voliš. To će tvojoj devojci pomoći da se oseća prijatnije.

Najveća greška momaka je što, prilikom oralnog zadovoljavanja, počinju upravo od njenih genitalija. Još uvek nije opuštena i naložena, pa može da joj bude bolno. Najbolja stvar koju možeš da uradiš je da je zadirkuješ i da joj opišeš rečima svoje sledeće korake.

Počni od ljubljenja njenog stomaka i butina. Koristi ruke prilikom nežne masaže područja oko vagine i time povećaj njenu nestrpljivost u išćekivanju konačnog kontakta. Kada jednom ostvariš oralni kontakt, kreni sa laganim lizanjem i milovanjem kako bi je dodatno zagrejao. Devojke vole kružne pokrete, ali eksperimntiši sa različitim brzinama i pritiscima, a obavezno obrati pažnju na njenu reakciju.

Ukoliko želiš dodatno da začiniš ovo iskustvo, pokušaj da ispisuješ azbuku svojim jezikom po njenoj vagini. Koristi i ruke i da stimulišeš njenu G tački. A kada vidiš da si je doveo do tačke usijanja, vrati se na nežne pokrete i poljupce njenih bedara i usmina.

KAKO DA NAGOVORIM DEVOJKU DA IMAMO TROJKU?
Seks  u troje može da bude ekstremna zabava ili prava opasnost za vezu. Prvo moraš da shvatiš na kom ste nivou ti i tvoja devojka, jer samo parovi sa stabilnom i zdravom vezom i avanturističkim duhom mogu da isprobaju ovaj vid seksa.
 Kada ste se odlučili da uradite trojku, kao i kod analnog seksa, morate dosta da razgvarate. Pričajte o tome šta vas privlači i kakav biste scenario želeli u ovom slučaju. Recite joj da biste voleli da je vidite sa drugom ženom.
Odlučite da ćete da zovete neku prijateljicu ili potpuno nepoznatu osobu da vam se pridruži. Ustanovite granice i koje su svari ne dolaze u obzir, kako želite da se ta noć završi i slično.

DA LI MI JE PENIS PREMALI?
Nauka tvrdi da se penis ne smatra malim ako je dugačak više od tri inča odnosno više od 7, 62 cm. Što dovodi do toga da samo 35 posto muškaraca veruje da je dužina njihovog penisa dovoljna.
U jednoj škotskoj studiji iz 2012. godine, 60 posto žena je izjavilo da veličina penisa ne utiče na njihovo seksualno zadovoljstvo.

Ako i dalje mislite da je vaša dužina ispod proseka, poslužite se sledećim trikovima – koristite prste i jezik u predigri, izbegavajte misionirsku pozu, a umesto nje isprobajte cowgirl poza, koja dozvoljava optimalnu penetraciju i omogućava devojci da kontroliše brzinu i dubinu.

NE MOGU DA SVRŠIM U TOKU SEKSA
Neki momci završe prebrzo, a neki ne mogu uopšte. Odložena ili usporena ejakulacija se javlja kada ne možeš da ejakuliraš tokom odnosa bez obzira koliko pokušavao ili na dužinu odnosa. Ti si blizu vrhunca, ona je blizu, super vam je u seksu, skoro sat vremena seks traje, ali se ne nazire kraj.

Frustrirajuće je što većina muškaraca koja pati od odložene ejakulacije može da dostigne vrhunac tokom masturbiranja.
Razlozi usporene ejakulacije mogu da budu različiti: od zdravstvenih problema, uzimanja određenih lekova koji onemogućavaju orgazam do psiholoških problema pooput depresije ili anskioznosti.

Pokušajte da eksperimentišete međusobnom masturbacjom, a ako i dalje ne funkcioniše, važno je da potražiš pomoć. Lečenje uključuje neku vrstu terapije: samostalnu ili sa svojom partnerkom (dobra stvar: to je ipak seks terapija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *