Upoznajte britanskog Dana Bilzeriana - Men`s Health

Upoznajte britanskog Dana Bilzeriana

Upoznajte Chrisa Reynoldsa Gordona koji živi sličan život, samo što on sam organizuje te lude seksi zabave i nažalost po neke, ne obožava toliko oružije, navodi se na sajtu Macho.

Chris Reynolds Gordon deli dosta sličnosti sa Dan Bilzerianom, oboje su bili bogati i oboje su jednom izgubili skoro sve. Chris je nasledio brdo novaca kada mu je majka umrla i odlučio je da postane bankovni trgovac. Kako je bio vrlo uspešan u prodaji deonica, proširio je posao i počeo da ulaže u nekretnine. U jednom trenutku imao je kuće za sebe u Dubaiu, Maroku i Egiptu.

Pročitajte i: Evo zašto mrzimo Dena Bilzeriana

Celo to vreme, Chris je želeo postati profesionalni trkač na duge staze. Čak se priča kako je sa 18 godina bio brži od sadašnjih trkača koji nastupaju za britansku reprezentaciju.

Sa 22 godine Chris je izgubio skoro sve zbog velike krize i odlučio je da promeni zanimanje.

Sada, Chris organizuje najelitnije seksi zabave za bogate u najvećim svetskim gradovima poput Londona, Majamija, Ibize i New Yorka. Heaven SX dopušta samo odabranim ljudima da pristupe zabavama, to jest samo oni vrlo zgodni koji su odabrani od njega samoga.

Naravno da Chris učestvuje u svim tim zabavama i njegov život je sada vrlo sličan onom koji vodi Dan. Zarađuje milione birajući lepe devojke za zabavu i još uvek kaže kako je to normalan posao. Još jedan lik na kojeg smo malo ljubomorni.

Pročitajte i  Pravila za nezaboravnu avanturu: Šta sve morate da znate o trojci
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *