Da li žene vole zabavne momke? - Men`s Health

Da li žene vole zabavne momke?

Da li ću ostaviti utisak neozbiljnog momka i upropastiti svoju šansu kod devojke ukoliko se trudim da budem previše zabavan? Ili će pomisliti da sam uštogljen i dosadan ako sam ozbiljan kako bih ostavio utisak misterioznog i normalnog momka? 

Kako piše Ask Men, veoma je bitno da uspostaviš ravnotežu između zabavnog i ozbiljnog momka. Biti urnebesno smešan i stalno pričati najnovije viceve, može da dosadi vrlo brzo. Važno je da budeš opušten i prirodan i da zasmejavaš devojku, ali ako pređeš granicu dobrog humora , nemoj da se čudiš ako prestani da ti se javlja posle dejta.

Pročitajte i: 7 najboljih saveta za i posle prvog sastanka

Kada devojke izlaze u grad, žele samo da se lepo provedu i da se opuste nakon napornog dana na poslu – koje je prilično ozbiljno mesto većinu vremena. Tada je idealno vreme da nastupiš sa svojim šalama.

Ključ je da shvatiš da biti ozbiljan i zabavan u isto vreme može da funkcioniše u perfektnoj harmoniji.  Samo moraš da znaš kada treba da budeš duhovit i zabavan, a kada da se uozbiljiš i veruj nam, dobićeš njen broj u nekom trenutku u toku večeri.

Pročitajte i  Seks poza nedelje: Budite njen glavni šef kuhinje
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *