Dekodirajte njen govor tela - Men`s Health

Dekodirajte njen govor tela

SIMPATIJA
Žene koje pokušavaju da privuku pažnju nekog muškarca možete prepoznati na kilometer. Ona se cela drastično menja, naginje gornji deo tela napred, i uspostavlja kontakt očima. Češće se smeju, bez obzira na to da li je nešto zaista smešno, grickaju usne, i imaju mnogo izraženije facijalne ekspresije.

Ženu koja razvija simpatiju možete prepoznati i po tome što se igra svojom kosom, ili ogrlicom. Ako vam se desi da prepoznate neki od ovih malih signala znajte da ste upravo dobili zeleno svetlo.

ČEŽNJA
Kada usledi čežnja, signali su isti, samo pojačani. Pogledajte nekoliko novih spotova od Bijonse i sve će vam biti jasno. Intezivniji kontak očiju, jači pokreti… Sada bi bio odličan trenutak da i vi pojačate svoju igru u istoj količlini.

Uvek prvo sačekajte “dozvolu” da vam ne bi pobegla.

NEZAINTERESOVANOST
Ona radi sve suprotno od onoga što ste do sada naučili.

Istraživanja pokazuju da 9 od 10 žena stvarno nisu zainteresovane, tako da bi najbolje bilo da odustanete i ne trošite vreme uzaludno.

Ako insistirate da daljem kontaktu ona to može protumačiti kao navalentnost, smatraće vas za osobu kojoj nije jasno šta znači reč “Ne” i još više ćete je odbiti.

Pročitajte i: Kakav je vaš govor tela.

KONFLIKT
Mešavina govora tela nekoga ko ima simpatiju i neoga ko uopšte nije zainteresovan spada u upravo ovu kategoriju. Kada ona nije sigurna u vase namere, počeće da vam jasno pokazuje to sa čim se bori. U ovakvim situacijama budite opušteni, prijateljski raspoloženi, ne preterujte s flertovanjem, i time joj dajte vremena da sama vidi da nema razloga da vam ne veruje.

NERVOZA
Lako je prepoznati nekoga ko je nervozan, ali žene znaju i to vrlo pametno da prikriju. Ako primetite gomilu ledenih pogleda, sarkastičnih rečenica, i suptilnog izbegavanja znajte da je nervozna, ljuta, a možda čak i besna, i da ne želi da vam prenese tu istu nervozu ša jednostavno nije tu. Dajte joj vremena i prostora da se opusti, i budite tu  za nju.

Pročitajte i  Seks i sport: Kombinacija koja uspeva!

POMEŠANI SIGNALI
Postoje žene koje i kada flertuju sa nekim aktivno koriste sarkazam, tako da ako vas “pecka” a fizički deluje kao da vas muva – u pitanju je definitivno flert.

Govor tela je uvek glasniji od reči, zato posmatrajte njeno ponašanje i uskladite svoje njenom.

Nećete pogrešiti. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *