Postanite neodoljivi - Men`s Health

Postanite neodoljivi

SITUACIJA: NAJBOLJA DRUGARICA
Dugo ste bliski, ali nikada niste prešli granicu, iako vam je to nekoliko put padalo na pamet.

Otkucao je čas da se osmelite!

Uprkos bliskosti, ponašajte se onako kako se inače ponašate kada vam se neko dopada. Igrice su dozvoljene i sasvim legitimne. Ne odgovarajte na poruke odmah, nemojte biti uvek slobodni za okupljanja, ne delite komplimente šakom i kapom, nemojte se dugo i bezrazložno grliti… To preporučuje Ričard La Ruina, direktor PUA Training-a. Njoj treba muškarac, a ne potrčko. Slobodno nekad komentarišite druge devojke u njenom prisustvu, to će je naterati da pomisli zašto se kog đavola nikada ne bavite njom. Sve je to samo deo predstave koji morate odigrati, kako bi zvaničan poziv na dejt bio pravo i prijatno iznenađenje.

Izvedite je na veoma romantično mesto.

„Prelaz iz prijateljstva u vezu je težak, i ako je izvedete na očigledno romantično mesto to će biti sjajno, jer će sve biti jasno kao dan, i u potpunosti će promeniti čitav kontakt“ kaže Ijan Kerner, autor DSI: Date Scene Investigation.

Cveće, sveće, prestižni restoran, ono što obično nema karakteristike prijateljstva ispisane crvenim slovima na vašim čelima.

Drugi sastanak, vreme je za film. Klasični, koji uteruje strah u kosti. Tokom njega budite zaštitnički nastrojeni, i nemojte se plašiti poljupca. „Ako se ne poljubite onda jednostavno nastavite da se družite, drugo vam ništa ne preostaje“, smatra Džejms Pric, dejting trener.

Pročitajte i: Pravila zavođenja

SITUACIJA: STIDLJIVICA
Viđate se, dopada vam se, prezgodna je, ali retko kad podiže pogled sa poda kada pričate, a to bi joj bio samo još jedan plus. Šta da radite?

„U ovakvom slučaju tajna leži u strpljenju“, rekao je La Ruina. Trudite se dugo da razgovarate, i tokom tih razgovora se upoznajte bolje. Pošto uspostavite jaču vezu tim putem, iznenadite je poljupcem u obraz u znak pozdrava kada se nađete, ili je zagrlite jednom rukom kada prelazite ulicu. „Zeleno svetlo vrišti ukoliko joj je prijatno tokom ovakvih nekih naizgled sitnih stvari. Takva joj je priroda, stidljiva je, nije da će da skoči na vas“, objasnio je La Ruina.

Izvedite je negde gde nećete biti u centru pažnje. „Tražite mesto gde možete da dobro da se vidite, i pričate o svemu i svačemu. Muzeji, galerije, i zoološki vrt je dobra ideja, samo da je nešto što će održavati tok konverzacije“ smatra Kerner.

Pročitajte i  Zašto ona vara?

Možda će joj biti potrebno nekoliko izlazaka da bi se sasvim otvorila, i zato budite strpljivi. Budite nasmejani, jer će ona najverovatnije biti vrlo nervozna, i pričajte o svemu kako bi shvatila da sa vama može bilo šta i bilo gde. „Vi budite organizator svega, i pokažite joj da vam je zaista stalo da čujete bilo šta što ima da vam kaže“, kaže Pric.

Zvučaće vam kao kliše, ali slobodno postavite pitanje „Da li mogu da te poljubim?“ ali uvek upali kod onih koji su u situaciji da izlaze iz svoje zone komfora za ovako neke stvari.

SITUACIJA: LEDENA KRALJICA
Poznajete se. Družite se. Želite je. Svi je žele! Kako da ona poželi baš vas?

Prvo, infiltrirajte se u grupu njenih prijatelja, kako bi mogli da izlazite zajedno. Kada vam se obraća budite kul, i nemojte joj odmah i sve dati do znanja. „Nemojte odmah da joj date sve svoje vreme, niti se smejati mnogo, nemojte u početku delovati prezainteresovano“ kaže La Ruina, jer ona je na to navikla, i na nekom nivou ona to i očekuje. Naprotiv, delujte zainteresovano za neku od njenih prijateljica. „Nemojte mnogo vremena provesti ni sa drugaricom, tako samo priđite originalnom plenu, samo koriteći drugi pravac. Pošto počne da vam se otvara, neka izgleda kao da vas tijme tek dobija“, dodao je on. Time ćete postići pun pogodak – ne privlači vas samo prazno pakovanje, već i suština nekog bića. Kada prođete ovu fazu, možete je pozvati da izađete sami.

Izvedite je na neko jednostavno, ali ipak i fino mesto. Negde gde je ona svakako htela da ode i ispita kako je. „Poenta je ne truditi se da impresionirate, ali nemojte odavati utisak da se uopšte ne trudite“, kaže Pric.

Inače, važna napomena – tako vam svega nemojte je obasipati komplimentima na svakih par sekundi. Svi u suštini znaju koliko volite njen način ponašanja, smisao za humor, stil, lice filmske zvezde… Saberite se!

„Ničeg više seksi do samopouzdanja. Pokažite joj da vrlo dobro znate ko ste i šta ste, u normalnoj meri naravno, i suptilno joj dajte do znanja da i ona treba da se potrudi kako bi bili zajedno, nećete u vezi biti samo vi, na kraju krajeva“, savetuje Pric.

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *