Trikovi koji će rasplamsati vaš seksualni život - Men`s Health

Trikovi koji će rasplamsati vaš seksualni život

 

Budite sigurni da reči dosada i seks više nikada nećete izgovoriti u istoj rečenici.

1. DRVENA STOLICA
Imate je u kući, sigurni smo, ali vam verovatno nikada ranije nije palo na pamet da može poslužiti kao odličan rekvizit za bolji seksualni doživljaj.  Sedite na stolicu leđima naslonjenim na naslon. Neka vas partnerka opkorači licem okrenutim ka vama, kako bi mogla da vas gleda pravo u oči. Nogama neka obgrli nogare i polako se povlači gore-dole. Pronađite ritam koji vam odgovara i prepustite se uživanju.

2. U STOJEĆEM POLOŽAJU
Ovo je idealna poza za ženu koja voli kada muškarac preuzme kontrolu na sebe. Važno je da Vi budete naslonjeni uza zid ili da stojite u blizini kreveta, kako biste održavali ravnotežu. Neka vas partnerka nogama obgrli oko struka tako da može da vas drži za butine. Da li će igra biti laganija ili grublja, izbor je na vama.

Pročitajte i: 3 poze koje žene mrze.

3. SEKSI MARIONETA
Malo izdržljivosti i savitljivosti uvek je dobar recept za što bolji seksualni doživljaj. Budite maštoviti. Neka se vaša partnerka licem okrene ka zidu i podigne ruke iznad glave. Polako neka se savije ka napred, taman toliko da vam njeni kukovi budu na dohvat ruke. Smestite se, igra počinje.

4. MORNAR U SVOM KREVETU
Stara dobra misionarska poza. Međutim, malo začina nikada nije na odmet. Dakle, dok devojka leži na leđima vi se nalazite iznad naslonjeni na svoja kolena, pomerite joj jednu nogu ka drugoj, držeći ih spojene iznad vaše glave. Da budemo slikovitiji, kao kada upravljate kormilom broda.

5. BALERINA
Stanite jedno naspram drugog. Lagano joj podignite jednu nogu. Visina do koje ćete je podizati ili spuštati zavisi isključivo od nje. Izdržljivost je neophodna, ali je užitak koji sledi vredan svakog napora.

Pročitajte i  10 stvari koje pravi ljubavnici rade drugačije od vas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *