Najbizarnije metode masturbacije - Men`s Health

Najbizarnije metode masturbacije

 

Nije nepoznato da muškarci obožavaju seks. Međutim, kada se dogodi da su osuđeni na apstinenciju, rešenje svog problema pronalaze u masturbaciji. Ovoj vrsti zabave, malo koji muškarac je uspeo da odoli, a dobar broj njih, praktikuje samozadovoljavanje svakog dana! Kada onanija postane monotona, tada se javljaju razna “kreativna” rešenja. Kreativna ili bizarna, procenite sami…

Pročitajte i: Opasnosti pri masturbaciji.

TEHNIKA “PEŠKIR I BALONI”
Uzima se manji peškir koji je poželjno prethodno zagrejati fenom, a zatim i nekoliko balona ili kondoma koji se pune mlakom vodom. Balone ili kondome stavljate na rašireni peškir, čije krajeve potom vezujete. Cilj vam je da ostavite jedan otvor na vezanom peškiru kako biste mogli da penetrirate u njegovu unutrašnjost.

ŠPAGETE ILI MAKARONE
Čuveno italijansko jelo steklo je još jednu, ne baš pohvalnu, svrhu. Naime, mnogi koji su probali ovo iskustvo kažu da je osećaj približno veran onom koji se doživljava prilikom seksa. Potrebno je skuvati špagete ili makarone i sačekati da postanu mlake. Makarone možete staviti u najlonsku kesu i zatim se možete prepustiti uživanju.

DINJA ILI LUBENICA
Leto je tu a sa njim i sezona sočnih lubenica i dinja. Mi otkrivamo da se ovo voće može koristiti i u solo igrama. Prvo, dinju morate da izdubite, a otvor koji pravite treba da bude primeren veličini vašeg penisa. Izvadite nešto jezgra, ali ne sve. Vaša igračka je skoro pripremljena. Ako želite da osećaj bude još intenzivniji, možete da je ugrejete. To ćete postići tako što ćete je staviti u rernu na nekoliko minuta. Pre nego u nju ugurate svoj penis uverite se da je temperatura odgovarajuća, kako se ne biste povredili. Za kraj, dodajte malo lubrikanta ili dečjeg ulja i igra sa vašim vršnjakom može da počne.

Pročitajte i  Zaštita bez mane

TEHNIKA “LUBRIKANT U ČARAPI”
Svaki vatreni fan franšize filmova “Američka pita” zna za ovu metodu. Ova metoda je dobra ne samo po tome što je praktična, jer ne morate da brinete gde ćete ejakulirati, već i zato što je najjednostavnija. Uzmite jednu čarapu i u njenu unutrašnjost nanesite lubrikant. Hrapava teksture čarape učiniće da uživanje bude pojačano.

BALON TEHNIKA
Iako je masturbacija pod tušem postala naivan kliše tinejdžerskih filmova, ovo je način na koji možete da osvežite svoju zabavu dok se tuširate. Za ovaj vid masturbacije nije potrebno mnogo truda. Poželjno je uzeti balon što veće zapremine koji zatim punite mlakom vodom. Postoje dva načina na koja možete da masturbirate – možete penetrirati u otvor balona ili možete zavezati balon i obaviti ga oko penisa. Energičnim i kratkim pokretima sebi ćete priuštiti zadovoljstvo. Idealno bi bilo da balon ima što izraženiju teksturu, brazde ili prevoje na svojoj površini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *