Gde dobri momci greše u vezama - Men`s Health

Gde dobri momci greše u vezama

Ako ste i vi jedan od dobrih momaka koji je u svom životu ispustio par zanimljivih veza upravo zbog “predobrosti”, ovo je tekst za vas.

Pročitajte i: Loši momci stižu poslednji

PREVIŠE SE TRUDIŠ
OPREZ! Uzbuđenje koje osećaš prilikom upoznavanja zanimljivih devojaka, može te pretvoriti u ludaka koji će čitav svoj život posvetiti lovu na mlađe, lepše, bogatije i pametnije devojke. Uspori i ne trudi se previše. Naravno, ne govorimo ti da ležiš kod kuće u krevetu i čekaš da ti neka slatka mala uskoči u krilo, ali pripazi da ne preteraš. 

Preopterećen muški um koji nije koncentrisan na jedan plen obično ne ulovi ništa. Osim toga, žene vrlo dobro prepoznaju ludaka koji se previše trudi, pa ga automatski zaobilaze i ignorišu. Opusti se. Svim dobrim momcima jedna stvar mora biti jasna – ne možete se “prisilno” svideti ženama, a i one koje vas poznaju ne moraju vas voleti jer ste dobri. Ljubav se neće roditi samo zbog dobrote.

PREDVIDIV SI, PRESTANI!
Dobri momci su često dosadni i predvidivi u svom ponašanju. Svaki izlazak na večeru je isti kao i pređašnji, odabir kafića uvek isti i pije se uvek isto piće… Po pravilu, dobri momci ne žele da rizikuju i radije igraju “na sigurno”, nego da probaju nešto uzbudljivo i novo.

Kad pričamo o izlascima, žene vole da istražuju nova mesta. Kad muškarac koji se ženi sviđa postane dosadan, brzo pada u kategorizaciju “prijatelja” i mogućnost za romantičnom vezom drastično opada.

Pripazite da budete zanimljivi i ne odugovlačite s iskazivanjem simpatija devojci koja vam je otela srce. Žene nemaju puno strpljenja za muškarce koji su neodlučni i nesigurni. Odlučite da se zabavite i radite ono što volite. Ako je vašoj pratnji to dosadno i ako ne želi da se zabavlja s vama radeći ono što vi volite, krenite dalje. Ona očigledno nije za vas. 

Pročitajte i  SAVETI EKSPERATA: 7 pravila za najbolji seks ikada

NEMOJ UVEK SVE DA PLAĆAŠ
Iako su nas majke celog svog života učile kako valja biti pravi gospodin i kako treba biti galantan u odnosu prema ženama, neki muškarci preteruju s “dobrim ponašanjem”. Otvaranje vrata automobila ili kuće, odmicanje stolice i slični gestovi koje koriste pravi muškarci, oboriće svaku lepoticu s nogu. Ipak, preterivanje će ih oterati.

Lepo je kad se muškarac ponudi da plati kafu, neko piće ili neku drugu sitnicu, no ako insistira da uvek plaća sve, šalje lošu poruku osetljivom ženskom mozgu koji će to shvatiti kao uvredu. Žene su danas osetljive na pitanje o sopstvenom finansijskom stanju i žele da se osećaju nezavisnim.

Pripazite se da u njoj ne probudite ludu feministkinju koja će vas izludeti, odbaciti i pred svim prijateljicama prozvati ludakom opsednutim kontrolom. Dozvolite im da učestvuju podjednako u troškovima i pokažite da cenite tu famoznu finansijsku samostalnost i nezavisnost. Ako vas brine “višak” para, cvetić ili neki mali poklon s vremena na vreme su savršeni znakovi privrženosti, odanosti i ljubavi.

DELUJEŠ KAO DA GLUMIŠ
Nažalost, iskustvo je nateralo mnoge žene da ne veruju u sve što muškarci govore, pa preispituju svakog zanimljivog momka koji im se udvara. Ako budete glumili da ste isuviše dobri, misliće da ih lažete, da preuveličavate, da ste egocentrični i prema tome – njima odbojni. Dobri momci treba da ostanu dobri, ali ni u kom slučaju ne smeju da zaborave da moraju dodati malo straha, uzbuđenja, pokore i akcije u svoje ponašanje. Jer upravo je to kombinacija koju sve princeze traže. Setite se zanimljivosti koje ste doživeli i pazite da ne lažete ili glumite da ste nešto što niste. Žene znaju kad lažete i osećaju to.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *