Isprobajte nove seks poze - Men`s Health

Isprobajte nove seks poze

 

Složićete se, krevet je najudobnije mesto za seks. Ako, ipak, želite da uživate na nekom drugom mestu u vašem stanu… evo nekoliko poza koje će vam pomoći da to i ostvarite.

Pročitajte i: Ne tako jednostavne seks poze!

STO
Mnogi parovi vole da igraju seksi uloge, od kojih je verovatno najčešća – šef i sekretarica. Ako ne volite seksi uloge, ali svejedno želite seks na stolu, evo najbolje poze da oboje uživate.

Trebalo bi da oboje budete na stolu, tako da muškarac leži sa blago raširenim nogama, dok žena treba da sedne “odozgo”, da praktično partnera opkorači i pomera se napred-nazad. Predlažemo da se devojka jednom rukom nasloni na grudi svog partnera, a drugom na njegovu butinu, kako bi imala čvrst oslonac.

POD
Evo kako da raspalite strasti na podu, samo pazite da ne “zapalite” i tepih! Najbolja poza za “akciju” na podu je da devojka legne na leđa, a stopala stavi na ramena svog partnera.

STOLICA
Ako već želite seks na stolici, najbolje je na onoj kancelarijskoj, sa točkićima, koja može da se okreće, jer je udobnije. Predlažemo da muškarac sedne na stolicu, a da partnerka sedne u njegovo krilo, okrenuta leđima od njega. Damama će se ova poza svideti jer je intenzitet kojim teče “akcija” u njihovoj kontroli.

KLUPA
Pošto klupu verovatno ne držite u dnevnoj sobi, to znači da ćete, ako se odlučite za ovu pozu, “to” morati da obavite negde napolju. U tom slučaju, budite pažljivi jer bi radoznalci mogli da vas vide. I upozoravamo vas, poza nije baš tako jednostavna.

Žena bi trebalo da legne celom dužinom klupe, tako da joj zadnjica bude na samoj ivici, dok bi muškarac trebalo da joj priđe spreda i njene noge podigne do visine svojih kukova, kako bi imao nesmetan “prolaz”. U ovom slučaju, on ima potpunu kontrolu nad brzinom kojom će se “akcija” odvijati.

Pročitajte i  Ona je onlajn i kopa po vašoj prljavštini

ŠANK
Ako ste neraspoloženi kada se probudite, a imate kuhinjski šank, evo ideje kako da se brzo odobrovoljite. Poza je manje-više slična onoj koju ste mogli da vidite u brojnim filmovima. Partnerka bi trebalo da sedne na samu ivicu šanka i noge “obmota” oko leđa partnera, koji se nalazi okrenut prema njoj licem. Kakav doručak!

STAKLENI STOČIĆ
Mnogima je naročito uzbudljiv dodir stakla na golu kožu. Ako se odlučite za seks na staklenom stočiću, pre toga proverite koliko je sto čvrst, kako ne bi došlo do nezgode. Najprigodnija je poza da partnerka legne na leđa, sa blago savijenim nogama, dok je partner “odozgo” i rukama se oslanja na ivice stola. Malo akrobatike nije na odmet, a i vredno je truda, zar ne?

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *