Stvari koje niste znali o erekciji - Men`s Health

Stvari koje niste znali o erekciji

 

1. Postoje tri vrste erekcije: refleksogena, psihogena i noćna. Prva se javlja kada ste sa partnerkom, druga kad fantazirate o seksu, a na treću ne možete da utičete.

2. Mlađi muškarci koji pate od erektilne disfunkcije trebalo bi da ostave piće i cigarete, jer alkohol i duvan negativno utiču na buđenje seksualne želje.

Saznajte i da li je sa vašim penisom sve u redu?

3. Ne možete uvek, jer vas nervira stavljanje kondoma? Vodite ljubav bez zaštite, naravno sa partnerkom u koju imate poverenja.

4. Kvalitet sna i te kako utiče na seksualnu želju muškaraca. Ukoliko ste „noćna ptica“ i spavate manje od šest sati, ni vaš seksualni život neće biti zavidan.

5. Ukoliko živite pod istim krovom sa roditeljima ili cimerima, vreme je da se preselite. Ubrzo će i vaš seksualni život biti mnogo kvalitetniji.

6. Ukoliko je vaš penis malo zakrivljen, to je normalno. Ali, ako je zakrivljenost malo veća, potražite pomoć urologa.

7. Višednevna seksualna apstinencija dovodi do većeg užitka prilikom prvog seksualnog odnosa posle takve „suše“. Dakle, vredi da budete strpljivi.

8. Gojazni muškarci imaju niži nivo testosterona. Da bi vaš seksualni život bio bolji, smršajte-seks je jedan od najboljih načina za gubljenje kilograma.

9. Jedno istraživanje je pokazalo da oralni seks pozitivno utiče na lečenje erektilne disfunkcije. Dakle, ako imate problema, zamolite partnerku da se spusti „tamo dole“.

Pročitajte i  Pogledajte izazovni striptiz Alesandre Ambrozio (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *