Šta vaš dlan govori o vašem penisu? - Men`s Health

Šta vaš dlan govori o vašem penisu?

Momci sa kraćim kažiprstom od onog na koji se stavlja burma, imaju tendenciju da među nogama barataju sa pravom alatkom, za razliku od onih čiji je kažiprst malo duži, kaže nova studija časopisa Asian Journal of Andrology.

Saznajte i: Šta ako penis ne raste u erekciji?

KAKO SU DOŠLI DO OVIH INFORMACIJA?
To vas sigurno zanima, zar ne? Pa veoma pažljivo, dok su pacijenti dolazili u jednu Korejsku bolnicu zbog uroloških operacija, naučnici su im dok su bili pod sedativima, merili penise. Naravno, samo onih pacijenata koji su na to pristali, “hvala što ste došli na operaciju, da li imate nešto protiv da vam izmerimo penis dok ste u nesvesti?”

Otkrijte i: Šta kada vaš penis neprijatno miriše

ZABAVNA ČINJENCA
Poznato je da se mali, ponos rasteže, pa su istraživači koristili sposobnosti ovog mišića da se rastegne, naravno to je sve bilo dok su pacijenti bili u komi izazvanoj lekovima, tako da je ovo istraživanje više govori o veličini penisa u erekciji. Drugi istraživači su za to vreme merili kažiprst i prstenak.
Pogledajte i: Ima li leka za bolest zakrivljenog penisa?
VEZA
Muškarci bivaju izloženi testosternu dok još uvek i penis i prste kontroliše fetus, bar tako objašnjavaju naučnici. Rano izlaganje testosteronu osim što se ogleda u veličini prstiju i još nekim mestima, utiče na nas na mnogo drugih načina, objašnjava Denis Bruks Mekvejd, načnica na koledžu Skidmor, koja zapravo nije povezana sa ovim gorepomenutim istraživanjem.  Momci sa kraćim kažiprstom imaju veće šanse da obole od raka prostate, ali takođe imaju tendenciju da budu bolji u sportu, trgovini i finansijama, a imaju i veći broj spermatozoida.

Pročitajte i  7 razloga zašto su vegetarijanci bolji ljubavnici

Saznajte i: Kako da vam penis bude veći

Znamo da ste sada uradili dve stvari, prvo pogledali ste u svoj dlan, a drugo tako ste namestili ruku da vam kažiprst izgleda kraći, zar ne?

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *