Kako da ih zadovoljite? - Men`s Health

Kako da ih zadovoljite?

NIKAKO: BRZO TRKJATE NJENE BRADAVICE ISPRUŽENIM DLANOM
Mladi izviđaču, nisi krenuo da pališ vatru. „Ovo je tako iritantno“, kaže dr Barbara Kisling, autor knjige Sex So Great She Can’t Get Enough. „To je poput trčanja maratona bez brushaltera dok ti se majica trlja o bradavice“.

SVAKAKO: Zadirkujte je. Nežno je obuhvatite šakom, polako se približavajte bradavici vrhom prsta, a zatim se povucite. „Nastavite tako, sve više se približavajući“, savetuje Kislingova. Kada je konačno dodirnete, stimulišite njen klitoris i bradavicu u istom ritmu, polako povećavajući brzinu. Igranje sa bradavicama će pojačati osećaj na njenim genitalijama, tvrdi Kislingova.

NIKAKO: VUČETE JE ZA GRUDI
Želite da se igrate sa njenim oblinama, ne da ih čupate. „Nikada ne vucite njene grudi na dole. To je zaista loše za ligamente“, kaže Kislingova.

SVAKAKO: Pridržavajte joj grudi dok vodite ljubav, ukoliko ste iza nje. „Ženama sa velikim grudima može biti neprijatno u ovoj pozi. Neke ne žele ni da je praktikuju ukoliko ne nose brushalter“, kaže Kislingova. „Pridržavanjem joj dajete podršku.“ Još jedna savršena poza tokom koje možete da joj obuhvatite grudi: ukoliko je ona gore.

NIKAKO: „USISAVATE“  JOJ BRADAVICE
Sisanje je seksi, usisavanje je jezivo.

SVAKAKO: Svoju savršenu oralnu tehniku pokažite i na njenim grudima. Lagano pređite jezikom oko bradavice, a zatim lagano ližite i blago sisajte, predlaže Kislingova. Ukoliko njene bradavice nisu preosetljive, možete jednu staviti u usta i jezikom je gurati ka gornjoj usni.

Da li ste ikada imali pitanje o ženskim grudima, na koje prosto morate da imate odgovor, ali vam je bilo previše glupo da nju pitate? Odgovore na ta pitanja naći ćete OVDE

Pročitajte i  Alkohol i neobavezan seks
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *