Pet razloga zbog kojih ona ne voli oralni seks - Men`s Health

Pet razloga zbog kojih ona ne voli oralni seks

Kao prvo, zamisli, neke žene ne vole kada im muškarac nasilno gura glavu dole. Bez obzira na to što si video u pornićima, mnogim ženama nije u redu da se muškarac ponaša prema njihovoj glavi kao prema lopti, piše na sajtu Macho. Umesto toga, daj joj kompliment i reci koliko je dobra u oralnom zadovoljavanju tebe i kako seksi izgleda kada to radi.

Drugo, nisi joj poslao obaveštenje. Ovo se odnosi na činjenicu da ne vole sve žene iznenađenje lansirano u njihovo grlo. Ako ste tek počeli, pitaj je da li voli i želi li da proguta proizod njenog oralnog zadovoljavanja. Ako je odgovor potvrdan, najavi joj kada ćeš svršiti. Ako tvoja dama nije zainteresirovana za gutanje, pitaj je da li možeš da “doživiš orgazam” na neki drugi deo njenog tela. Nemoj da pretpostavljaš da će hteti tvoju spermu bilo gde.

Kao treće, nisi dobar u uzvraćanju. Mnogi muškarci misle da imaju pravo na oralni seks ali ga ne uzvraćaju. Dakle, ako joj retko ili nikada ne činiš, nemoj očekivati da će ona tebe svako jutro buditi oralnim seksom.

Četvrto, možda joj se ne sviđa tvoja frizura. Ako dole imaš ptičje gnezdo, to baš i nije najatraktivniji izgled na svetu, bilo za žene, bilo za muškarce. Svoje dlake slobodno malo proredi ili skrati, izgledaće joj privlačnije.

I peto, prespor si. Ako ti treba deset ili više minuta da svršiš tokom oralnog seksa, tvojoj devojci se možda ne sviđa ideja o oralnom maratonu. Više predigre pre pušenja može ti pomoći da brže svršiš. Ili, ako je ona dole već duže vreme, daj joj vremena da se odmori tako da se sam diraš ili da se ona ručno pozabavi njime dok odmara čeljust. U svakom slučaju, ako smatraš da ne dobijaš dovoljno oralnog seksa, obrati pažnju na ovih pet razloga, možda se njen problem krije u njima.

Pročitajte i  3 posledice seksa za koje do sad niste čuli

A ako je i dalje niste ubedili, kliknite na članak OVDE!

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *