Seks na otvorenom - zimski izazov za odvažne! - Men`s Health

Seks na otvorenom – zimski izazov za odvažne!

Seks na otvorenom - zimski izazov za odvažne!

Kada maštate o seksu na otvorenom, pretpostavljamo da zamišljate seksi igrice na plaži u sumrak ili u pustoj šumi, na nekom prolećnom planinarenju. Sigurno vam ni na kraj pameti nije vrući seks u sred zime, na temperaturi ispod nule, ali nekoliko seks eksperata je podelilo sa nama nekoliko saveta, koji uveravaju da najluđe seksualno iskustvo možete da doživite upravo kada ste zaleđeni i drhite od zime.

DA BUDEMO ISKRENI – KOMPLIKOVANO JE

Seks terapeut Vanesa Marin upozorava da hladni uslovi otežavaju postizanje erekcije i da će hladan vazduh isušivati vaše genitalne regije, a možete da dobijete  i promrzline na nekim delovima tela.

Pročitajte i: Zbog čega je genitalna regija vaše devojke i dalje suva?

Međutim, novo iskustvo i uživanje u seksi zimskim čarolijama može da vam pruži nezaboravne trenutke. Šta je ključ, kako da ne mislimo na zimu i da uživamo u seksu? Mislite pragmatično. „Najbolje je da zadržite na sebi što je više odeće moguće. Neka vaša devojka nosi suknju sa debelim helankama i zaštitnim dokolenicama, a vi ne morate da svlačite farmerice, već samo otkopčajte šlic i stupite u akciju.”, kaže Marin.

BUDITE KREATIVNI U IZBORU LOKACIJE

Jednostavna ideja za vaš prvi seks na otvorenom u sred zime može da bude predah na zajedničkom zimovanju. „Upražnjavajte aktivnosti koje povećavaju cirkulaciju krvi, kao što su skijanje ili bourding.“, savetuje dr Ket Van Kirk. A potom se iskradite sa glavne staze i imajte seks na brzaka.

Pročitajte i: Da li ste dovoljno hrabri za seks na javnom mestu?

Razmislite o ideji da napravite vatru u nekom skrivenom delu vašeg dvorišta i da stavite stolice na travnjak. Vatra će da vas ugreje, a užitak će biti nezaboravan.

Pročitajte i  Da li žene vole zabavne momke?
Seks na otvorenom - zimski izazov za odvažne!
Foto: Shutterstock

Vaš auto može takođe da bude sjajna alternativa. Zaustavite se na nekom mirnom, usamljenom mestu i oborite sedišta, a potom dovedite vašu partnerku do usijanja.

UVEK BUDITE SIGURNI DA STE BEZBEDNI

Postoje mnogobrojna mesta na kojima možete da doživite orgazam u sred zime, na otvorenom. Ali svi seks eksperti se slažu da seks u zimskim uslovima treba da bude brz i nestašan, a da treba da obratite pažnju na znakove promrzlina.

Pročitajte i: 8 vrsta seksa koje morate da probate

Dr Kirk takođe savetuje da se nikada ne udaljavate od glavnog puta, posebno ako su putevi zavejani ili zaleđeni.

Obucite se toplo i skinite odeću samo na kratko. Ako vam je ipak previše hladno, seksi igrice na otvorenom mogu da vam posluže samo kao predigra, koju ćete nastaviti unutrua.

Eksperti se slažu da svakako treba da pokušate. „Hladnoća će uticati na vaše telo, bradavice će se stegnuti, vaša koža će postati osetljivija, pa ćete doživeti pravu senzaciju.“, dodaje Kirk.

Foto: Shutterstock

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *