Ovo su žene kojih se seća svaki muškarac - Men`s Health

Ovo su žene kojih se seća svaki muškarac

 

Međutim, stručnjaci za veze i seks kažu da svaki muškarac pre toga treba da bude s ovim ženama…

ALFA ŽENA 
Ima više iskustva od vas, možda je starija, a definitivno je mudrija. Ne radi se o devojci koja se veselo provodi s prijateljicama i gleda zgodne muškarce u baru. Ovaj tip žene tačno zna šta želi i kako to da dobije. S njom mogu biti samo muškarci koji imaju dovoljno samopouzdanja i ne sumnjaju u svoju muškost. Ako ulazite u vezu s takvom ženom, ne očekujte da će vam se prilagoditi. Upravo je suprotno i drugačije nećete uspeti.

USPEŠNA, ALI SKROMNA 
Upoznali ste se preko zajedničkih prijatelja. Njene večere kod kuće uvek se pretvore u mini žurke jer je društvena i omiljena. Zna da se ponaša u svakoj situaciji, uz nju ste opušteni i znate da nikada neće napraviti scenu pa će se uvek prilagoditi novonastaloj situaciji. Ovaj tip žene uvek je materijal za dugoročne veze i ne očekujte da će pristati na provod za jednu noć.

SEKSI I NEUHVATLJIVA 
Retko kada ustaje pre podneva. Uvek ima razbarušenu kosu i tamnu šminku oko očiju od lude prošle večeri. Telo joj je prelepo i zategnuto od večeri i večeri plesanja po klubovima i festivalima, a upravo ćete je tamo i sresti. Od nje ne očekujte dugu vezu, već samo nezaboravnu zabavu.

DOBRA PRIJATELJICA 
Uvek ste joj se divili, ali ona je bila deo ekipe, kao jedan od drugara. Zato se činilo nemogućim da vam ikad postane devojka. No jedne večeri ostali ste sami i primetili ste koliko je lepa, ženstvena i slatka… Nakon par pića i opuštenog druženja dogodio se taj trenutak i seks. Sada je samo pitanje kako će stvari razvijati dalje – nova veza ili neprijatni trenuci prepuni žaljenja.

Pročitajte i  Vreme za seks terapiju

OTKAČENA DEVOJKA 
Žene ovog tipa obično vole umetnost, podučavaju decu i imaju sasvim drugačiji ritam života od ostalih. One su poput svežeg vetra usred vrućih letnjh dana i imaju neobične ideje. Možda će vas odvesti na žurku gde se pića piju iz velikih tegli ili s vama podeliti sve o tantričkom seksu. Zvuči savršeno, zar ne. Jedini je problem to što svakome ko nije takva osoba otkačenost dojadi nakon nekog vremena.

GREŠKA, VELIKA GREŠKA 
Vaša šefica, devojka najboljeg prijatelja ili udata žena. Makar bilo i samo jednom, verovatno će vas dugo proganjati. To su obično kratke i strastvene afere nakon kojih se loše osećate. I zato su jako velike greške kojima nismo mogli odoleti. 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *