Avantura "na netu": Kako da je smuvate na društvenim mrežama - Men`s Health

Avantura “na netu”: Kako da je smuvate na društvenim mrežama

Seks preko mreže: Kako da je smuvate na društvenim mrežama

Lori Dejvis, instruktor onlajn dejtinga, i osnivač eflirtexpert.com, savetuje vas kako tvitovima da obezbedite sastanak i da smuvate vašu “simpatiju”.

Šta da radite kada joj nađete golišavi selfi u telefonu?
Foto: Shutterstock

KORAK 1

SAVRŠEN PROFIL

Fotografije na Tviteru su male, te postavite one na kojima su vaša glava i ramena u prvom planu. Neka biografija bude jednostavna, ali konkretna – npr. “fan Crvene Zvezde“, umesto “volim sport“.

KORAK 2

NAĐITE SEBI PARA

Da biste izbegli neprijatan “Ja sam oženjen“ trenutak, pratite @LuvatFirstTweet. Napravite svoj profil odgovarajući na pitanja koja se pojavljuju u Tviter feed-u. To će vas povezati sa istomišljenicima.

Ovih 9 stvari dame najviše vole u krevetu
Foto: Shutterstock

KORAK 3

PRIVUCITE JE

Zapadnite joj za oko tako što ćete komentarisati neku njenu prepisku ili postovati komantar o nečemu što ona mnogo voli. Tajna povezivanja je u preskakanju dosadnih floskula (“Čime se ti baviš?“) i pričanjem o stvarima u trenutku dešavanja.

KORAK 4

PREĐITE NA LIČNI NIVO

Ako vam deluje da je zainteresovana, pošaljite joj poruku u inboks kako biste ubrzali stvari. Sada možete da pređete na flert (ili seksi pristup ako je raspoložena). Instant odgovori su deo Tviter šarma, zato odbacite staro pravilo udaranja čežnje. Dopisujte se odmah i koliko god je ona zainteresovana.

Foto: Shutterstock

KORAK 5

PREĐITE OFLAJN

Ako je konačni cilj da se lično upoznate, predložite da se čujete telefonom ili preko Skajpa. Ako još niste sigurni, predložite da se Tvit-apujete – što je Tviterova verzija barova u gradovima širom sveta.

4 TVITA KOJA ĆE JE NAPALITI

Volim kako mi dodiruješ ruke.“

Žene vole glagol “voleti“ u bilo kom kontekstu. A još pametnije je to što erotizujete ne-seksi deo tela.

“Želim da se istopiš kad te sledeći put poljubim.“

“Sledeći put“ sugeriše da je postojao prošli put. Pozivanje na prošlost je uvek sigurna, seksi teritorija – jer je mentalno vraća na trenutak koji je prošao.

Pročitajte i  Pogledajte šta se dešava sa vašim telom u toku seksa (VIDEO)
Ovih 9 stvari dame najviše vole u krevetu
Foto: Shutterstock

“Želim da te celu ljubim i ližem.“

Ako najavljuete neki seksi performans, neko bude vezan za nju, a ne za vas. Neka gori od želje šta ćete joj raditi, a ne da razmišlja hoće li ispuniti vaša očekivanja.

“Kladim se da si divlja u krevetu.“

Aludiranje na njenu divlju stranu ukazuje na intimnost i daje joj samopouzdanje da je ispolji. Ali budite pažljivi. Ovakav start, bez prave prisnosti, ostaje samo prazan start.

Foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *