Kada su nam devojke najprivlačnije? - Men`s Health

Kada su nam devojke najprivlačnije?

Kada su nam devojke najprivlačnije?

Prema rezultatima istraživana koje je sproveo jedan američki portal, samopouzdanje u seksu kod žena doseže vrhunac u ranim tridesetim godinama.

Pročitajte i: Zašto žene vole kreativne muškarce?

One su tada najpoželjnije iz nekoliko razloga:

NAUČILE SU DA ZAISTA VOLE SVOJE TELO

Nesigurne dvadesete u iza njih. Tada su satima stajale ispred ogledala, nervirale se zbog svojih nedostataka i tražile mane. Sada konačno vole svoje telo i njegove eventualne mane, kao i da ih uspešno sakriju.

Potpalite njenu želju: 10 načina da je uvučete u krevet
Foto: Shutterstock

SEKSUALNA ZRELOST

Do ulaska u četvrtu deceniju života, prosečna žena promeni nekoliko seksualnih partnera. Uz to, budući da je zavolela svoje telo, lakše joj je da se opusti i bez stida otkrijte svoje najstrastvenije seksualne želje.

Pročitajte i: Zaista želite da je “smuvate”? Izbegnite ove tri greške

KOMUNIKACIJA

Do sada su shvatile da je komunikacija osnov svega i da o svemu treba da razgovaraju sa svojim partnerom, kao bi izbegle i najmanji nesporazum. Dakle, vreme je za ispunjavanje i vaših i njenih fantazija!

Foto: Shutterstock

PRIVLAČNOST

Žene u svojim dvadesetim uglavnom zavode muškarce svojim fizičkim izgledom. Međutim, kako vreme prolazi, dolaze profesionalni i lični uspesi zbog kojih postaju privlačne u potpuno novom smislu. One tada više ne igraju samo na kartu fizičke lepote, već i na kartu veoma razvijenog intelekta, uspeha i sampouzdanja.

Pročitajte i: Koje kvalitete treba da poseduje savršena žena?

DUGE VEZE

U tridesetima mnoge žene ulaze u duge i ozbiljne veze, uključujući i brakove. Ovo isto utiče na njihovo samopouzdanje, s obzirom na to da na podsvesnom nivou primaju poruku kako je neko zaista spreman da provede čitav život s njima.

Foto: Shutterstock

Pročitajte i  Odbacila vas je i šta sad?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *