5 načina da prepoznate silikone - Men`s Health

5 načina da prepoznate silikone

Ukoliko samo kročite na neku plažu ili bazen ili obalu reke sigurno ćete naleteti na bar jedan savršen* par grudi koje su smeštene ugodno u malecni bikini. (Da li smo već pomenuli koliko volimo leto?)

Ali zvezdica kod savršen nije tu postavljena slučajno, jer suočimo se sa time, svi smo videli neke devojke koje imaju grudi koje su previše pa da kažemo kao iz knjige. Plastične operacije su sve jefitnije, a samim tim i sve učestalije, što znači da napolju postoji veliki broj grudi koji samo čekaju da vi sa svojim društvom debatujete da li su prave ili ne.

Da biste bili pobednici ove, uvek zanimljive i nepresušne, debate potrebno je da znate samo 5 stvari, a mi ćemo vam ih upravo otkriti.

PREVIŠE SU BLIZU
Kod većine žena između grudi postoji razmak od 5 – 8 centimetara, ali silikoni smanjuju taj razmak i to značajno. Ako njene grudi izgledaju kao da se dodiruju, verovatno su lažnjaci.

PREVIŠE SU PODIGNUTE
Još jedan siguran pokazatelj, njene grudi su previše podignute. Obično, trebalo bi da budu smeštene negde u visini pazuha, ali zbog implanta često se dogodi da se grudi malo podignu. Međutim, ovo je siguran pokozatelj samo ako ste videli neku devojku na plaži, jer većina devojaka danas nose i push-up grudnjake.

LIČE NA DINJE
Prirodne grudi obično imaju oblik kao kruške ili kao suze, ali ako njene više izgledaju kao velike, okrugle dinje, to je znak da ih je verovatno malo “dorađivala”. Ako se pitate zašto dobijaju oblik dinje, to je zbog toga što su ženske grudi po prirodi punije na dnu, a silikoni su jednako raspoređeni od vrha do dna, što grudima daje okrugli oblik.

Pročitajte i  Svakome se omakne

MOŽETE DA PRIMETITE OŽILJKE
Plastični hirurzi obično koriste četiri ulazne tačke za stavljanje imlpanta, a sve četiri ostavljaju ožiljke: Pupak, ispod samih grudi, oko bradavica (za ovo bi trebalo da bude gola, da biste zapravo primetili) i kod pazuha koji i ostavlja najveći trag.

PAŽLJIVO SLUŠAJTE
Možda vam za ovo treba natprirodan sluh, ali znak koji možete da čujete, a ne da vidite je sledeći: Žene koje imaju ugrađene implante od salina, a ne od silikona, ponekad će napraviti zvuk “bućkanja” kada se devojka koja ih ima pomeri iz strane u stranu.

Pogledajte i galeriju: 15 nezaboravnih grudi u istoriji filma.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *